Söndag 8/3

2009-03-08 13:42:33 Dagboken
» Kommentarer(6) «


God dagens.. =)

Gårdagen blev inte riktigt som det var tänk sig från början, blev ingen tacos utan jag slängde ihop en lasagnette istället. Sandra kunde inte komma, utan istället kom Emma och Emma.. =) Vi hade mycket trevligt, kollade på Melodifestivalen och min och Emmas favorit gick vidare Caroline Af Ugglas =) Vi drack lite granna, Efter 23 tiden gick vi in till stan, den ena Emman åkte hem medans jag och den andra Emma gick in på Lipz. Mycket Emma märker jag =) Haha.. Men så kan det gå när båda har samma namn, men iaf jag och Emma (Melvins Mamma) dansade så svetten rann inne på Lipz, och hade det väldigt skojjsigt. Sen blev det fyllemat på torget, Mos och kebabsås! Yummi..

Idag sov ja till 11, strax efter det kom mammas goseprins hem, med feber :( NATURLIGTVIS! Vad annars? 2 veckor på dagis och nu är han sjuk igen.. Alltså helt seriöst så vet jag inte hur mycket mer jag orkar med detta? Hur normalt är det på en skala? Han började dagis i September -08 och sen dess har han vart sjuk varannan vecka.. Vad är oddsen? Helt seriöst så finns det stunder man funderar på att ta bort han från dagis bara för att slippa alla dessa sjukdomar. Vad ska man göra som förälder, William behöver ju samtidigt komma iväg och träffa andra barn för att få den där sociala biten som man kanske inte får på samma sätt annars, men är det värt det när han är sjuk så himla mycket.. Ge mig råd nån snälla?

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Blir lätt så på dagis, hade flera barn som va som william då jag va på det dagiset där jessica jobbade, varpå en av mammorna tyckte det va bättre att hennes barn fick sluta på dagis och börja när han va lite äldre igen

2009-03-08 @ 13:48:23
Postat av: J

min Emilia började oxå på dagis i september -08 och hon är sjuk jämt känns det som! dagisbaciller!?! sägs det, sen är det ju sånna tider också tyvärr.



ha en fortsatt trevlig söndag!

2009-03-08 @ 14:33:01
URL: http://mammajonetta.blogspot.com
Postat av: Jessica

Ååh neej stackars lille William :( Ush va jag tycker synd om er!

Nu verkar det som min äntligen peppar peppar har blivit frisk!

Ja ibland kan man undra vad som är bäst; att leka med kompisar varannan vecka o va sjuk varannan vecka eller inte gå på dagis alls ?! Hhmm

Tråkigt är det iaf med dessa dumma sjukdommar

Hoppas ni får en bra dag ändå!

Kramar

2009-03-08 @ 14:42:37
URL: http://jessicanord.blogg.se/
Postat av: Jelika

Dagissjuka kallar dom det här nere.Jätte vanligt att vissa barn inte reder ut basillerna lika bra som andra barn. Jag har vart hemma en hel del med Tore och ibland känns det lite dumt att äns anmäla tillfällig föräldrapenning.

2009-03-08 @ 14:57:43
URL: http://jelikas.blogg.se/
Postat av: Åsa - Mamma till två busar ♥

Vi har det precis som er om inte värre känns som man jämt är hemma från förskolan med sjuka barn :-( men ni kanju komma hit på dagarna efter 16:30 vi är inte så rädda för era baciller :-)

2009-03-08 @ 19:23:31
URL: http://mammtilltvabusar.blogg.se/sondag
Postat av: Karin

Hej!



Barn i förskoleåldern går alla igenom ett gäng förkylningar osv. när dom vistas bland andra barn. Det bör dom göra. Det är super för immunförsvaret men det eklart inge vidare för både barn o föräldrar när dom ofta är sjuka :( Men bara tänk på att det stärker hans immunförsvar!



mvh Karin

2009-03-09 @ 22:39:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback