Tisdag 31/3

2009-03-31 11:44:54 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Hallå Hejsan!

Idag har vi varit uppe sen klockan 7 *Gääääääsp* Jag hade ställt min klocka på Halv 8. Men det var bara att pallra sig upp och göra välling, fick slänga i  mig en kopp te innan jag begav mig till skolan för en Engelska lektion. Vi har en vikarie denna veckan som nja han va lite weird den läraren.. Tur man bara behöver träffa han på torsdag för efter lovet är våran vanliga lärare tillbaka, jo förresten så skickade jag in ansökan idag om höst terminen.. Jag har sökt till Omvårdnadsutb, men jag är ganska så säker på att jag inte kommer komma in, jag MÅSTE klara matten, men det gör jag aldrig, jag tycker det är så sjukt svårt, och har nog inte det rätta tänket för att förstå det :/ Speciellt problem lösningar har jag svårt för.

Annars har jag sökt in till Engelska B, Matte, (igen), Webbdesign och Datorkunskap. Så förhoppningsvis kommer jag in på någon av kurserna så man har något att sysselsätta sig med till hösten. Och så man får lite pengar, så man klarar och överleva.. Tänker mycket på hur man ska klara sommarn, då jag inte får nåt från CSN under juni och Juli.. Sen vet jag ju inte än om jag ens kommer in på kurserna för att få något i höst men jag hoppas.. Usch nej inte tänka negativt, måste vara positivt inställd..

Jag håller iaf på och tvätta nu, Rocky får följa med mig ner varje gång ifall den knäppa kärringen skulle komma.. Han får skydda sin matte.. =) Snart är det dags att hämta hem våran prins, men det får Jörgen göra, jag måste ner i tvättstugan då. I eftermiddag blir det en tur till Överby, lämna in mobilen och köpa lite bröd och sånt. Kanske komma ut på en promenad i eftermiddag också, ut o motionera våran pälsboll :) Hihi.. Nej nu tvätt.. =)

Kommentarer
Postat av: Sandra

Det är på torsdag vi ska kliva upp tidigt, kanske jag skrev fel. Men vi ska ju åka då :)

2009-03-31 @ 12:17:16
URL: http://sandraedin.webblogg.se/
Postat av: Emma

Måste vara jobbigt att ha en sån cp tant i samma trapp!! Ursch på henne

2009-03-31 @ 15:40:48
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback