Utelek

2009-03-19 20:12:01 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Wonderful day <3
Hur underbart väder som helst, jag bara älskar det! Slutade iaf halv 4 idag och då stod min underbara älskling med maten, Kalops :) Mumma va gott det va, tyvärr hann han inte äta med oss eftersom han skulle på handledarkursen idag, men han får äta ikväll när han kommer hem. Efter att vi ätit så klädde vi på oss för att gå ut och leka, gick en promenad med Åsa och barnen o snabbis in på Hemköp så jag kunde köpa lite pålägg och bröd till oss. Sen gick dom hem och jag och William gick för att gunga. Men sen ville han gå in för han frös om sina små händer, och trött va han också, det va välling och tandborstning sen ville prinsen sova, Ok då.. Så nu sitter jag här ensam och har inte så mycket att göra..

Jörgen kommer väl hem runt 21 idag skulle jag tro. Då ligger jag o myser i soffan till "Criminal Minds" .. Annars har det väl inte hänt så mycket idag, imorn är det fredag! Underbart <3 Imorn måste vi åka och handla för Rocky behöver ny mat, håller på att ta slut. Och på lördag skulle jag ju egentligen hem till Emma och Robban på lite fest, men får tyvärr avboka det då jag inte har någon barnvakt, jätte tråkigt tycker jag! Men kan ju inte göra så mycket faktiskt =( Får följa me nästa gång det blir nåt istället. Så istället ska jag och William ha en myskväll.. =) Får se vad lördagen har att erbjuda.. =D

Nej nu ska jag äta kvällsmat, är hungriiiig! =)






Kommentarer
Postat av: Sandra

25e april är de ju grillning hos mig vettu!

2009-03-19 @ 21:46:25
URL: http://sandraedin.webblogg.se/
Postat av: J

va söt han är din prins!

måste bara fråga hur du fått fast skylten på vagnen så bra? har försökt fått fast Emilias på hennes scooter men lyckas inge bra.



ha en trevlig helg!

2009-03-21 @ 09:14:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback