Måndag 11/5

2009-05-11 09:58:37 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Morrn!

Sovit kasst inatt, sovit på soffan inatt för Jörgen snarkade och jag orkade inte lyssna på musik hela natten lång.. William vaknade halv 7 imorse :/ Seeeegt! Men upp kom vi, och han fick komma in o busa i sängen lite innan vi gick upp o fixade välling.. Jörgen släppte av oss på dagis innan han skulle till kursen, så gick jag och Rocky hem sen.. Och här sitter jag nu och gör inte så mycket, slappar och tar det lugnt innan det är dags att gå till skolan..

Börjar halv 1 idag, då ska jag ha matte.. Men nu är jag på ett kapitel som jag inte fattar ett piss av, så det kommer vara segt att sitta där i 80 minuter idag. Sen ska jag ha Svenska idag för första gången på länge, så jag får hoppa engelskan, har schema krock just idag.. Men jag behöver det sista på Svenskan för att få mitt betyg, så det får gå.

Annars händer det väl inte speciellt mycket idag, blir hem och laga middag efter skolan och mysa med William! Kommande vecka är ganska så händelselös, jag hoppas på att dom ska ringa från NÄL så jag kan få komma o få dra ut min tand, men vi får väl se, ingen ide att ha för höga förhoppningar. Då blir jag bara besviken..

Nej jag kanske skulle försöka få i mig lite mat, mår änna illa nu.. Hoi!



Nyklippt William <3

Kommentarer
Postat av: Lisa & Love

Håller tummarna att dom ringer från NÄL då!

2009-05-11 @ 10:06:54
URL: http://lizadahlberg.blogg.se/
Postat av: Cassandra, Josefins mamma

Nopp de gör vi tyvärr inte!

2009-05-11 @ 18:53:51
URL: http://weareyoungparents.blogg.se/
Postat av: Cassandra, Josefins mamma

tjaffs och så, de ledde till att vi inte umgås längre

2009-05-11 @ 20:03:51
URL: http://weareyoungparents.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback