Onsdag 6/5

2009-05-06 11:05:20 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Hallå Hejsan!

Sleeping Beauty? Japp, sovit väldans gott till klockan 7 imorse då William vaknade.. Då hämtade jag in han till oss så han fick gosa lite i sängen innan vi gick upp för o äta frukost innan det va dags att bege sig till dagis. Så nu är han på dagis och jag har slängt lite mat i magen och vart ute med Rocky på en promenad. =)

Jag tänkte att jag strax ska gå o ta mig ett varmt bad, bara jag och Rocky hemma nu.. Så det är väldigt lugnt o tyst, Jörgen är ju på sin kurs och ja han är väl hemma runt 16-17 någon gång.. Sen ska jag vika tvätten från igår så den kommer in i garderoberna någon gång. Lämnade in Williams sommar schema idag med, han kommer vara ledig från vecka 24 - v 35! Så vi kommer ha 11 veckors semester tillsammans! =) Kommer bli helt underbart =) Inga måsten bara bus och lek hela sommarn lång, precis som det ska vara =D

Annars så händer det väl inte så mycket mer idag, slappa o ha det gött! Laga ugnstekt falukorv o potatismos till middag tänkte jag :) En favorit här hemma :-) Hihi.. =)
Nej, badet va det!

Kommentarer
Postat av: Marita

Tackar tackar..! Ja, nu är den anpassad efter årstid.. =P

Du har oxå gjort snygga ändringar i din blogg tycker jag..! =)

Vad skönt att ni ska ha sån långsemester ihop.. =)

Ha en bra dag!

2009-05-06 @ 12:17:08
URL: http://stjaernfall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback