Slussarna

2009-05-02 23:08:40 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Mitt i natta (för mig iaf)
Idag har vi inte varit hemma många timmar, mötte Åsa och barnen vid 11, då knallade vi ner mot Slussarna, tittade på ett "Båtinsläpp" Melwin va helt extas, när han såg båten.. Medans William somnade, HAHA! Sen gick vi o köpte glass och satte oss på Slusscafet. Sommarkänsla Nr 1! Jag älskar Slussarna på sommarn, det är verkligen mysfaktor om man bor i Trollhättan. Sen gick vi vidare, fotade en himla massa idag, men mycket blir ju skit när man ger sig ut.. Men ja 90 av 150 bilder blev sparade.. Nu har jag även gjort en backup till den externa hårddisken och den stationära datorn. Känns tryggast då jag har så mycket bilder! Är ett par tusen, hahaha.. =)

Efter det så gick vi hem till Åsa för att fixa middag.. Grillad korv med potatismos och räkröra! Mumsigt värre.. Barnen åt, men mest åt väl William, korvmannen! Hahaha.. Han är ju tokig i sin jädrans korv.. Men det är ju bra att han äter. Sen badade kidsen, jag blev förvånad över att det gick så bra och William hade verkligen skit kul i badet, grejen är den att jag och William badade imorse, och han skrek sig igenom hela alltet. Jörgen fick då komma o plocka upp han för han va så hysterisk, men när han badade med Melwin så gick det hur bra som helst, och då ville han inte ens gå upp ur badkaret!

Fikade med lite tårta, och sen lite mera lek innan vi gick hem.. Fast William ville stanna kvar, och Thea ville att William skulle sova hos dom.. *Så söööt* När vi väl var hemma så va William så trött så han somnade på stört efter att jag lagt han! Ja och nu är det väl snart dags för mig att sova ja me.. Jörgen jobbar ju och är väl hemma runt 4. Så innan dess får jag väl passa på att sova utan att bli störd av hans snarkningar, sen får vi se vad morgondagen har att erbjuda! :)


Kommentarer
Postat av: Sandra

ca 800kr plus frakt och tullavgift. Ca 1700kr kanske

2009-05-02 @ 23:27:56
URL: http://sandraedin.webblogg.se/
Postat av: Emily ♥♥

Va söööta! :D

2009-05-03 @ 08:25:45
URL: http://emsiss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback