Ett besök hos Tand doktorn . .

2009-11-24 21:56:07 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God Kväll !
Blev väckt av min lilla älskling imorse, han kom in och la sig på min kudde brevid mig och ville gosa, innan det va dags att kliva upp för att komma iväg till dagis. Visserligen ville han inte gå, men det ändras så fort vi kommer dit och han får se sina kompisar. :) Idag hade jag en tid hos farbror tand doktor . För ca 2 veckor sen bet jag av en bit på en tand, så jag tänkte jag skulle kolla upp det, och det behövdes lagas. Så där satt jag med en stor knut i magen. Men han var väldigt försiktig, berättade hela tiden vad han gjorde och vad han skulle göra, så den tanden blev lagad iaf, nu hoppas jag att jag inte ska bita av nån mer tand . Men han hittade ett till hål :/ Som dom på NÄL hade missat, så det ska dom åtgärda i början på nästa år.

Var även på Arbetsförmedlingen och återaktiverade mig. Ska dit nästa vecka och prata med min handläggare. Gud vad jag vill ha ett arbete, kan inte nån snäll själ bara erbjuda sig ett? William blev jätte lycklig när vi hämtade hem han från dagis. och sen har vi bara myst hemma. Fick i säng han i hyfsad tid idag med, eftersom vi ska upp ganska tidigt imorn. Jag har ett prov imorn som jag borde plugga till, men ja jag har inte riktigt motivationen till det just nu, får läsa lite innan jag går och lägger mig så går det nog ganska så bra, det är ju bara engelska.. Och det är ju faktiskt väldigt lätt !

Jag skulle verkligen vilja flytta till ett engelskt talande land. Tycker engelska är så himla vackert språk! Annars är det löning imorn, och vi behöver åka och storhandla, ska även plocka på mig en liten julklapp till William som jag har hittat. Han kommer älska den!! Hihi. Sen har jag och min kära vän J en liten hemlis på G. Och det ska bli såååååå kul, can't wait ;D Mer om det en annan gång.

Idag är det en månad kvar till Julafton . och idag är det Williams dopdag. 2 år sen alltså, ja tiden springer iväg, säg inget annat? Men jag längtar massa till jul nu, tills jag får sätta upp mitt julpynt, jörgen vägrar låta mig göra det än, utan jag får vänta tills på lördag. Men vi har iaf kommit överens om en riktig gran. Wiihhoo !
Nej detta blev väldigt långt känner jag :) Dags för vovvens kvällsprommis .
Natti !

Kommentarer
Postat av: Linda

sv: i maten eller på sked?

2009-11-24 @ 22:39:40
URL: http://lindabjuvander.blogg.se/
Postat av: Linda

sv: Okej, jag ger han ersättning. Hur mkt ungefär?

2009-11-24 @ 23:36:06
URL: http://lindabjuvander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback