One Last Goodbye

2009-11-12 17:39:47 Dagboken
» Kommentarer(0) «


:) Tjaaaaaa !
Klockan ringde tiiidigt imorse, Kl 8 skulle jag vara på återbesök på NÄL. Efter operationen, tog bort lite tandsten, och hon kikade där dom avlägsnat tänder, alla stygn satt fortfarande kvar och det hade inte läkt ihop helt, men de läkte jätte fint, så när det är färdigläkt så lossnar stygnen av sig själva. Det treåkiga att det va sista gången jag fick komma till Specialist tandvården .. :/ Usch. Det är det enda stället jag trivts på, så det känns lite vemodigt att inte få komma tillbaka dit, enda gången jag sluppit ha den där klumpen i magen och den hemska ångesten, men nu får jag gå till den vanliga folktandvården som alla andra . Förklara om allt på nytt igen . Jobbigt! Önskar verkligen jag hade fått gå kvar där, men de är ju andra som behöver hjälp också, jag är ju inte den enda med tandvårdsrädsla.

Sprang in en snabbis på Ica på vägen hem, och fick köpt med mig blöjor och lite mjölk o sånt. Sen va det dags för pappsen och åka till jobbet, så jag och William har haft en mysdag, han har vart hemma från dagis idag, han frågade imorse om vi kunde vara hemma idag, såklart kunde vi det, mammas lilla älskling ! Efter att vi vaknat från vår middagsnap så började vi med maten, fick bli ris & korvstroganoff idag. Mumsigt !

Vi har även vart så duktiga och tvättat våra kläder :) William är jätte dutti på att hjälpa till i tvättstugan. :) Nu ligger han i soffan o kikar på Laban, (favoriten) och jag sitter här, imorn kommer Madelene hit och ska fotografera mig. Ingen aning om vad jag ska ha på mig, förutom svarta bralls, men till de då? Svårtsvårtsvårt.. Men jag får rota igenom garderoben sen o se om jag kan hitta nåt snyggt . Det lööser sig!

Nu ska vi mysa !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback