Photoshoot !

2009-11-13 13:48:39 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Tjenixen !
Gud va kass jag är på att uppdatera bloggen, skärpning Marie !
Hur som helst så gjorde inte jag och William många knop igår, va ute en sväng på förmiddagen och lekte, sen har vi myst hemma med allt va de innebär, ja alla hushållsysslor såklart . När pappsen kom hem på kvällen va det tvmys, till SOS Gute, och sen kikade jag på Criminal Minds . Och mina pojkar gick o la sig.

Imorse ville William inte gå till dagis, tjatade o tjatade om att vi skulle vara hemma, så det ska nog bli skönt för han att det är helg nu och att han får ha både mamma och pappa hemma. Mysigt! Vid 11 kom Madde hit och började sminka mig, och fixade mitt hår, hon är så satans duktig den där tjejen. Sen begav vi oss till Slussarna och fotade. Längtar tills jag får se bilderna, men dom blev säkert jätte bra, pratade om att ta en fotodag i Götet framöver, det kan bli ritkigt najs. Finns så många fina ställen där.

Nu ska jag slänga i mig lite mat innan ja ska bege mig att hämta hem lillprins från dagis. Som jag saknat min skatt! Nu får vi dessutom långhelg tillsammans, Williams dagis är stängt på måndag så då ska jag och han vara hemma och myspysa! :)

Ha en fin fredag, det ska vi ha !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback