Sjukstuga

2009-11-14 19:30:38 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Lilla älsklingen är sjuk :(
Tyckte att han lät lite krasslig imorse, men sen blev han pigg o allt verkade bra, så vi åkte ner till stan och kikade in den nya bandyhallen. William va mest sur o grinig hela tiden, så vi åkte hem igen, och sen somnade han på stört. När han vaknade så gjorde Jörgen mat, men de dög inte för herrn. Han drack en mellanmålsdryck ist.

Sen tog vi tempen och den stannade på 38,6 så han fick ipren. Stackarn! Han hade feberfrossa min lilla goooing, stog bara o skaka och sa att han frös och hade ont i ryggen. Sen gjorde jag iordning lite ostkaka och hoppades att han kanske ville äta det, men han tog 2 tuggor sen började han kräkas, rena rama fontänen som sprutade ur munnen på han. :/ Pratat flera ggr med sjukvårdsupplysningen och nu tyckte dom att vi skulle ge han vatten på tesked.

Hoppas han piggnar till snart, inget roligt att se han sån här :( Vill inte äta eller dricka. Sist jag kollade tempen låg den på 39,1 med ipren i kroppen så vi får se hur detta artar sig. Nu har han fått lite mer febernedsättande så han klarar sig för natten . Våran lilla älskling !

Kommentarer
Postat av: Angelica

stackars liten.. =/ jag har varit hemma med anthon en vecka nu, har också haft feber, frossa, öroninflammation och det verkar inte släppa.. vi får väl se och hoppas det hjälper med pencillinen snart.. man blir så maktlös när de små är sjuka.. men måste vara lite lättare med william nu, kan väl berätta lite mera vad han känner? krya på er i alla fall.. kram

2009-11-15 @ 11:00:20
URL: http://muchlov.blogg.se/
Postat av: Amelie

Stackars liten!

2009-11-18 @ 04:35:39
URL: http://elefteria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback