Another Day ..

2009-10-11 21:52:34 Dagboken
» Kommentarer(4) «


God kvällens alla bloggare ! :)
Slappsöndag, det är väl det vi brukar kalla det?!
Så har det iaf varit hemma hos oss. Imorse gick vi ut på en promenad, William gick mestadels av tiden. Han är så himla duktig, han gick o höll i vagnen som vi ändå hade med oss ifall han inte skulle orka gå hela vägen. Men han va så himlans dutti, min lilla going ! :)

Annars har vi inte gjort så mkt, slappat o haft det mys. Tittar på film .. Både Rorri & Laban . Nu ikväll gjorde vi smarrig middag, stekt torsk, potatis och äggsås. Det va riktigt mumma! Mätta i våra magar blev vi också. Kanske va meningen? Haha. Nu har William somnat för en liten stund sen, han va lite svårsövd, men han vill väl inte sova när vi har besök, Williams farbror har nämligen vart här, och dom har busat massor! :)

Imorn är det måndag igen :/ Så va denna underbara helg slut . För vår del innebär det skola för mig, och Jörgen ska börja Intern utb på ett bussbolag i Vänersborg. Spännande Spännande, men innan jag ska till skolan måste jag åka ut till skroten och lämna tillbaka bensinpumpen vi köpte i förra veckan för den fungerar inte, så vi har beställt en ny från Volvo nu, alltid ska det krångla..

Bjuder er på lite bilder på min underbaring ! :)


Kommentarer
Postat av: jouline

vilken söt son du har =) Vill du vara med och tävla om kända hårprodukter så klicka dig in i min blogg och skriv en kommentar. drar igång alla tävlingar när det blivit ett gäng =)

2009-10-12 @ 00:12:17
URL: http://stylebyjouline.blogg.se/
Postat av: Matilda

härliga bilder! Gillar din header!:)

2009-10-12 @ 02:10:26
URL: http://maaatiiildaaan.blogg.se/
Postat av: Weronica - Med Livet Som Insats

Väldigt vackert, vad fotar du med för kamera? :)

2009-10-12 @ 03:27:39
URL: http://weris.blogg.se/
Postat av: carolin

Gud så gulligt barn du har! & jättefin blogg! Fortsätt såhär.

Kram!

2009-10-12 @ 17:26:33
URL: http://mangoliiike.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback