Beauty Sleep !

2009-10-06 22:55:58 Dagboken
» Kommentarer(5) «


Soon time for bed . . .
Dagen har bestått av flängande hit och dit. Jag har dessutom tvättat, idag var det inget berg av tvätt. Guuud va skönt! Utan endast 2 maskiner. Så det gick ju ganska fort. Under tiden va William ute med pappa och lagade bilen. Ja enligt William så va det han som lagade bilen. Vi har kommit en bra bit på vägen nu med den där skruttbilen, för trot eller så startar den faktiskt nu, men den läcker bensin, först va det nån bränsleslang som jag skrev om, och den bytte Jörgen idag, men nu är det nåt som heter så fint som "returen" som det är hål i. Så det har han köpt grejjer till idag, så han ska väl byta det imorn skulle jag tippa på. :)

Sen for vi iväg på Stöveljakt, hittade ett par jätte fina på Din Sko. Och vi mätte och grejjade så vi verkligen fick rätt storlek, och ja tro't eller ej, men de fick bli storlek 25! Vi la i en filtsula också för det tyckte hon i butiken va bra. Och lille William är superduper glad för sina nya stövlar, så dom åker på imorn när vi ska till dagis. Så nu kan han hoppa i pölarna utan att behöva frysa om fossingen!

Imorn är det tidig lämning. Och sen är det skoldags, hoppas vi får tillbaka proven imorn. Efter skolan ska jag hem till Emma o fortsätta pluggeriet, hon är så snäll och hjälper mig med matten så jag kommer nån vart, haha! Sen är vi bjudna hem till Amelie på plastparty! Det ska bli roligt, tror dock inte jag kommer köpa nåt, men man kan ju komma för sällskapet skull!

Nej man kanske skulle krypa ner o lägga sig, kl ringer 06.30 ..
Natti !

 

Nya stöveln ..


Kommentarer
Postat av: john

nice blogg design har du gjort den själv?

2009-10-07 @ 06:26:55
URL: http://raggarjohn.blogg.se/
Postat av: Elsa

vilken söt blogg du har :)

vad har du för planer idag?



http://mestelsa.blogg.se

http://mestelsa.blogg.se

2009-10-07 @ 07:18:27
URL: http://mestelsa.blogg.se/
Postat av: Amanda

Vilken fin blogg du har :D

2009-10-07 @ 17:38:51
URL: http://supermanda.blogg.se/
Postat av: emma

sv: hihi härligt härligt, fortsätt gärna med det!:)

2009-10-07 @ 17:40:01
URL: http://emmatjernlund.blogg.se/
Postat av: Amanda

Sv; Tack tack :D

2009-10-07 @ 20:07:27
URL: http://supermanda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback