Tiden går fort när man har roligt .

2009-10-25 22:18:10 Dagboken
» Kommentarer(0) «


:) Tjena!
Gud va fort helgen passerat ! Man hinner ju inte riktigt med!
Men iaf, så i fredagskväll kom Erica och hennes nya kärlek Kristian hit, vi kollade på Idol o käkade pizza! Jätte trevligt. På lördagen va vi inne i Vänersborg en sväng på Oktober marknaden. Köpte en gravkrans och en julklapp till William. När vi kom hem så fick jag sätta igång o städa lite innan mina gäster skulle komma. Hade jätte kul, jag, kristina och Melissa gick till Stålverket, o ja det va verkligen skit kul =) Dansade gärnet . Haha ! =)

Ja och idag har vi fått vrida tillbaka klockan en timma! Det har ni väl inte glömt bort? Egentligen skulle vi på Alvins kalas idag, men blev inte så. Jörgen ska ju upp o jobba inatt, och sen har inte William vart så bra i magen idag heller. Så han har vart lite hängig o sådär. Vill inte dra ut han på massa då . Men det fick bli en snabbis till affären och inhandla lite mjölk och så, och en ny laban film. Den första börjar bli lite tjatig nu, då han ser den 711 gånger om dagen. Hoppas han ska gilla den nya också :)

Ska bli så himla skönt att inte behöva stressa upp imorn för att William ska till dagis och jag ska till skolan, höstlov is great ;D Bara mysa hela dagen låååång! Inga måsten så himla skönt, bortsett från att vi ska till stan en sväng på eftermiddagen sen. Men då är vi ju pigga o alerta ^^ HIhi! Annars är veckan ganska lugn, tisdag ska vi på ett möta på Sjukhuset, torsdag kommer Mami <3 och på lördag åker vi till Borås och fixar iordning pappas grav!

Det finns allt saker att göra :) Nej nu ska jag inta soffläge, och mumsa lite chips! =)

 

Natti ..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback