Bakning av Pizzabullar !

2009-09-22 22:48:23 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God Kväll ! :)
Seg, segare, segast ! Idag har vi inte gjort många knop, slappat och myst hela dagen lång. Möblerat om lite i Williams rum eller ja flyttat sängen iaf. Men det blev allt bra,  =) William blev väl lite fundersam över varför sängen stod där den stod . Sen bjöd vi över Jörgens bror på middag lagade hemmalagat mos och ostschnitzel idag =) Gott vare, och William åt med god aptit.

Sen fick jag för mig att baka pizzabullar . Dom blev riktigt goda, och det är sååååå svårt att sluta äta när man väl har börjat. Haha. William somnade så sött innan, inga som helst problem att lägga han, visst vissa kvällar kommer han upp och vill gosa lite till innan han lägger sig. Men det är bara mysigt, oftast är det ju dock pappa han vill gosa med men ändå ..

Imorn är det dagis och skola igen.. Tråkig engelska på morgonen. Men jag tror vi ska fortsätta titta på "Foresst Gump" Så det är ju en rätt slö lektion, kan ju va gott på morgonen.
Sitter och pratar med Frida i tele nu, och Jörgen är iväg och  hjälper en kompis med bilen. Men jag skall alldeles strax gå och lägga mig så jag orkar upp imorn.

Sweet Dreams !

 


Kommentarer
Postat av: Jessica, Tuvas mamma

Känner mig faktiskt likadan, kanske har med hösten att göra :S Lite seg period nu i september-oktober. Mycket roligare när advent börjar närma sig :) Med oss är det bara bra förutom att Tuva åkt på förkylning. Men hon är på bättringsvägar nu iaf. Ja men eller hur, de va länge sen vi sågs nu. Vi tar jätte gärna en fika nån dag, skulle vara jätte kul.

Guud vilken söt bild när William ligger och sover <3

Kramar

2009-09-22 @ 22:55:34
URL: http://minfamiljojag.blogspot.com/
Postat av: Pauline, Frejas mamma

Åh, kan du inte skriva upp receptet på pizzabullarna och hur man gör dem? Blev så sugen :)

2009-09-23 @ 13:09:19
URL: http://familjengould.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback