Grattis min Älskling ♥

2009-09-30 22:40:57 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Grattis Grattis till my love som klarade D-kortet idag! (Körkort för Buss för er som inte vet)
Idag har vi bara grejjat i hemmet, jag rev ur hela klädkammaren och donade, ja eftersom vi inte kan förvara grejjer på våran vind så får vi göra det i klädkammaren. Och nu kanske ni undrar varför vi inte kan det, och jo det är så att våran vind är fukt och mögelskadad och Eidar skiter fullständigt i det. Så vill man inte ha saker som möglar så får man helt enkelt förvara det i klädkammaren. Och det gör att det ser ut som ett förråd. Men nu kommer man in där iaf. Haha !

När jag ändå va igång så passade jag på att städa, vika in tvätten och grejja. Blev jätte fint när jag va klar. Fick gå och hämta William emellan städningarna. Sen va det bara att fortsätta. Vi har lagat middag och lekt här hemma. Kikat på Idol, och Jörgen har bakat bullar. Mums ! Min lilla hemmafruuu .. =) Även tittat på Säsongspremiären av Grey's Anatomy ! Äääääälska !! Åh, det va sååå bra! Men så himla tragiskt att George dog :( Min favvis-serie!

Imorn är det torsdag, och vad innebär det? Jo en ny skoldag. Så mycket annat hinns inte med imorn, för jag har lååååång dag :/ Segt! Men får jag bara lunch innan så ska det nog gå ganska bra. Har för mig att vi ska börja med Photoshop imorn och det kan va rätt skoj ! :D

Hörs imorn !

En trött liten kille imorse .

 

 

God Natt !


Kommentarer
Postat av: Linda S.

Jag tycker det känns lite mystiskt med O´malley faktiskt. De identifierade han med hjälp av ett märke på handen. Sen gjorde de säkert på riktigt med tandkort och grejer innan de begravde honom men det var ju inget man fick se. Så jag väntar hela tiden på att han ska dyka upp haha.

2009-10-01 @ 09:54:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback