Tisdag 15/9

2009-09-15 09:59:43 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Hallå Hallå !
Jag är inne i en vääääldigt trött period . Jisses. Skulle kunna sova hela dagen känns det som. Igår va vi iväg en sväng på Öppna förskolan efter dagis. William busade och lekte med Love och Miio. Skoj med lite nya kompisar , hihi =) När vi kom hem va jag jätte trött, la mig o kollade på Svenska Hollywoodfruar! Haha, vilket folk asså :P Men roligt att se på och skratta åt ^^ . Sen däckade jag i soffan. Tröttis !

Nu är huliganen på dagis. Jag tänkte jag skulle föra över lite ny musik till mobilen o sen eventuellt gå ut och gå en powerwalk. Känns som att det skulle vara skönt o röra på fläsket lite. I eftermiddag har jag tvättstugan så det ska jag dona med. Annars är det rätt lugnt, fixa nån lunch kanske, och ja städa lite hemma.. Med en hund som fäller konstant så behövs det städas ganska ofta hemma hos oss. Man önskar han kunde sluta fälla så, men jag antar att det hör den rasen till .

Mina visdomständer har börjat värka riktigt ordentligt nu igen, så "hej farbror ipren" nu är vi tillbaka där igen med att trycka i sig en massa värktabletter igen. Mindre roligt, men jag ska till tandläkaren den 24:e så jag får ta upp det med dom då att jag har så ont igen. Hoppas dom kan dra dom sablans tänderna snart. orkar inte så mkt mer nu, men ja nu har jag snart gått med konstant värk i ett år. Tummen upp för svensk tandvård?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback