Ett himla flängandes

2010-04-06 22:34:56 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Idag har vi inte gjort annat än att flänga.. Imorse efter vi lämnat William på dagis hade jag tid hos Barnmorskan, skulle lämna lite prover, blodprov, urinprov och lite sånt. Kollade blodtryck och allt såg fint ut =) Men nu ska jag inte tillbaka förän jag är i vecka 24 och det är ju ett tag kvar, ca 3 månader innan nästa kontroll, men då blir det nog att lyssna på bebisens hjärta o sånt, gud va mysigt :) hihi.

Sen har vi varit på Överby och köpt oss en ny skruvdragare då våran gamla gjort sitt för den här gången =/ Var även på Jysk och kollade efter en ny madrass till min del av sängen, min madrass har blivit så mjuk och jag får så satans ont i ryggen. Hittade en som föll mig i smaken med den kostade ändå 2500 så vi får se om vi ska köpa den. Det är ju ändå 10-års garanti. Men vi får se.

Sen har vi bara varit hemma, Jörgen och Magnus har varit uppe på vinden och omorganiserat det lite. Så nu kommer man in där och hittar saker lite lättare, Jörgen hittade även min laddare där uppe som varit spårlöst borta sen flytten. Guld värt, så slapp jag gå och köpa en ny :) Imorn ska vi kolla på lite nya regnkläder till busen, då hans går på sista versen nu.. Gud va pojken växer! Sen blir det plugg med Emilia =)

Måste även berätta.. Blev helt tårögd idag när vi lämnade William på dagis. Så skulle dom vara ute, och Williams fröken hade tagit ut lite cyklar och vet ni vad pojken gör?? Jo han cyklar, min lilla kille!! Gud va stor han har blivit. Han trampade på som bara den <3 Åååååh min lilla älskling! Så snart ska vi köpa en cykel till han =) *Stolt Mamma*

Kommentarer
Postat av: Liza, Love och Moas mamma

Va roligt att han kan cykla! Vet inte ens om dom har några cyklar med trampor på på Loves dagis eller om det bara är cyklar att putta sig fram med...

2010-04-07 @ 11:29:31
URL: http://lizadahlberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback