Klagomål på Hundhår?!

2010-04-12 18:58:29 Dagboken
» Kommentarer(10) «


Vi har inte ens bott här i två veckor och har redan fått vårat första klagomål, det är nog vårat första klagomål nånsin. Dom ringde från Eidar idag och sa att en granne klagat på att det funnits lite hundhår i tvättstugan, ja inte så konstigt tyckte jag eftersom vi har en hund. Men den här grannen tycker visst det är förskräckligt med lite hundhår, det roliga är ju att jag aldrig haft med mig hunden ner i tvättstugan utan de hundhår som då funnits, är hundhåren som suttit på våra kläder, och det är ju inga stora mängder direkt. Men hädanefter får jag väl torka ur maskinerna och sopa nogrannare efter mig. Men det som stör mig mest är att folk inte har vettigare saker att klaga på. Jag kanske ska ringa och klaga på dom, eftersom sonen parkerar sin moppe precis utanför entrédörren, så den knappt går och öppna, nej men lite hundhår det ska vi ringa och klaga på! *SUCK*

Vi har vart på Överby en sväng idag, handlade lite och hämtade ut Williams verktygslåda som kommit på posten, fick även handlat en cykelhjälm, så nu kan han cykla så mycket han vill :) Även passat på att grejja lite. Känns också som jag kommit in i en sk nedåtfas. Tycker det börjar bli riktigt jobbigt med Jörgens nattpass. Tycker jag aldrig ser han numera :/ Vet att jag ska vara glad över att han har ett jobb att gå till, men jag tycker det ändå är jobbigt för att vi aldrig träffas, och jag känner mig rätt ensam =( Att man har tusen olika hormoner i kroppen gör ju inte saker och ting lättare heller för den delen =/

William har precis gått o lagt sig och jag ska väl lägga mig i soffan och tröstäta nåt, finns inte så mkt mer vettigt att göra.

Kommentarer
Postat av: Evelina

vi har tre hundar! lite hundhår är la inget! Sånt kan man inte klaga på tycker jag inte.

2010-04-12 @ 19:37:57
URL: http://silverninas.blogg.se/
Postat av: maja&mari

kjempe fin blogg, og bra innlegg!

2010-04-12 @ 19:46:50
URL: http://www.mmandm.blogg.no
Postat av: Anonym

Fast är man tex allergiker så är det mindre trevligt att ha tvättat en maskin med tvätt och sedan fått hundhår på alla kläder. Nu säger jag inte att det är så det har varit för er men jag har själv varit med om det och det är inte så kul att behöva tvätta om kläderna igen. Så att torka ur maskinerna är inte alltid så dumt. :)

2010-04-12 @ 20:34:47
Postat av: nalle333

Såna där stunder när livet känns trist, pick up the phone girl ;) Skicka iväg ett sms eller skriv en rad på msn. Jag är så galet tokig - jag kanske kan pigga upp? ;)

2010-04-12 @ 21:10:41
URL: http://www.metrobloggen.se/nalle333
Postat av: nalle333

Klart vi kan :) Har dock skit mycket med skolan just nu (mestadels kvällstid..) Men visst kan vi boka in en dejt :) Blir bara att åka hemåt i "tid" så "Pluttis" hinner somna ordentligt innan jag förvandlas till student ;) Vi kan endast fredag denna veckan. Hur har ni det? Kraaamiz

2010-04-12 @ 22:11:32
URL: http://www.metrobloggen.se/nalle333
Postat av: Filippa

Alltid någon som ska klaga...

Låter jobbigt det med Jörgen :/

Men men, så är det ju ibland, vet inte riktigt vad jag ska skriva. Tänk att du har din son där och snart en till liten skrutt att ta hand om! :)

2010-04-12 @ 22:48:39
URL: http://filippafredriksson.blogg.se/
Postat av: Becca & baby

Tack för kommentaren :) Din son var en riktig heartbreaker han med :D Och grattis till bebisen i magen :)



Kram.

2010-04-13 @ 01:07:40
URL: http://grrsexymama.blogg.se/
Postat av: Sarah

Kul välkommnande från grannar när man är nyinflyttade. Men det finns alltid dom som ska klaga på allt. Det som stör mig mest om någon klagar är att om dom vet att det var ni varför kan dom inte prata med er direkt istället för att klaga till eidar.....fegt.

2010-04-13 @ 10:41:01
URL: http://sarahsbaby.blogg.se/
Postat av: Jennie [ Foto & Min Sjukdom ]

Oj, får hoppas att operationen går bra. Vad jag har för fel vill jag inte skriva pga att mina släktingar inte har brytt sig så mycket om mig sedan jag blev sjuk och frågar runt bland mina nära o kära för info och jag anser att dom kan fråga mig. Jag vet att några läser min bloggoch därmed skriver jag inte exakt vad jag har. Men det är så allvarligt så att det kommer att behöver opereras, är nästa test dåligt så blir det då annars blir det senare i livet. Allt beror på mitt hjärta. Hoppas att du förstår varför jag inte vill skriva ut det.

2010-04-13 @ 16:54:46
URL: http://ladyjenny.blogg.se/
Postat av: Anna

Underbart att bo i hus! Slippa gnäll ;)

2010-04-16 @ 11:12:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback