Man kanske skulle sova?

2010-04-13 22:38:52 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Hallå hejsan!
Dagen idag har bestått av plugg.. Började med att lillbusen skulle till dagis, och sen kom Amelie hit, och även Emilia. Jag och Amelie satte igång med våran Etik uppgift, och han klart med den. Skönt, nu är det bara en uppgift kvar på den kursen, värre är det med Medicinsk Grundkurs, det är så sjukt mycket i den kursen så ni anar inte, men får ligga i som bara den och inte sacka efter. Plugga, plugga, plugga!

Sen var det bara och sätta sig på bussen och ge sig iväg till dagis, lillfisen blev så glad så när jag kom! Han hade nog längtat lite efter sin mamms <3 Stannade i stan och köpte en glass och myste i solskenet! Får även gratulera Sara till körkortet! När vi kom hem tittade vi på lite film och sen kom William i säng rätt sent idag =/ Inte förän 21! Han som annars alltid lägger sig vid 19, men så kan det vara ibland, mysigt att få lite mystid med han, efter att han har varit en hel dag på dagis!

Ikväll har jag vikt en himla massa tvätt, resten får jag ta imorn.. Jag orkar inte mer just nu. Morgonsdagens planer är plugg åter igen. Fast helst hade jag bara velat vila. Men det får jag ta nån annan gång. Imorn när Jörgen går av sitt pass är det äntligen dags för frivecka, ni kan ju gissa hur mycket jag längtat efter det?! Ja det ska bli otroligt skönt att ha han hemma en vecka, ni anar inte!

Nu däremot ska jag gå o lägga mig, nattinatti

Kommentarer
Postat av: nalle333

Hej! Hur e det? Länge sen du uppdaterade bloggen nu, man blir lite smått orolig juh..?

Hoppas iaf att allt e fint :)

Kramis

2010-04-16 @ 14:24:34
URL: http://www.metrobloggen.se/nalle333

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback