Pluggerier

2010-04-08 22:23:51 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Imorse va min snälle goe man så underbar att han körde oss till dagis så vi slapp ta bussen. *Guld värt* När vi kom hem kom Emilia och vi satte igång med plugget, hann med jätte mycket idag, och fick en massa gjort. Vi är duttiga vi! Under tiden hon va här kom det en gubbe från Bravida och kollade på min spis, så han bestämde att jag skulle få en ny redan imorn, det tackar jag ju inte nej till. Den vi har nu är minst 20 år gammal. Så lite nytt och frächt är inte helt fel =)

Vid 15-tiden åkte jag och hämtade William på dagis, och sen begav vi oss hemåt, för att säga hej då till pappsen som skulle åka till jobbet, och sen satte jag igång med middagen. Hemmalagad fiskgratäng med potatismos ala pappas recept. Underbart gott blev det, och William slevade i sig. Och vid 19 sa han god natt till mig. =)

Jag har pluggat lite mer nu på kvällskvisten, och sen slappade jag till Criminal Minds . Precis vart ute med Rocky, och nu ska jag strax gå o lägga mig, så vi orkar ta oss till dagis imorn, och sen kommer Emilia för ännu mer plugg. Det gäller att ligga i. Det är ju trots allt inte så långt kvar på terminen och vi vill ju gärna bli klara.

Nej, nu är det nana tajm :) Natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback