Besök hos David & Elina

2010-08-31 09:55:16 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Igår var det ju måndag, och med måndagar innebär Sjukvårdskursen för min del.
Men blev inte så långvarig i skolan, vi fick veta att vi skulle arbeta med eget arbete inom "Vanliga behandlingar & Undersökningar" Så vi fick välja vårat arbetsområde, och jag valde EKG! Så under 2 veckor ska vi arbeta med det, och sen fick man gå hem om man kände för det. Så jag gick hem till min svärmor för en kopp kaffe.

Sen kom Jörgen och lämnade William eftersom han behövde sova innan han skulle jobba. Och vi åkte upp till Överby för att äta lite lunch :) Och när det var avklarat tog vi bussen hem till David & Elina. William lekte med Iszabella och körde omkring henne i hennes dockvagn, haha! :) Ja dom är allt söta dom små trollen. För min och Elinas del blev det kaffe, typ sådär 2 kannor elr ngt ;P Haha! :)

När vi sedan kom hem hade jag en liten kille som var jätte trött. Han somnade på stört när han la sig i sängen. Mammas fina fina kille <3 Och idag är han på dagis, jag har pluggat lite granna, fått halva arbetet gjort, nu ska jag ta en paus och läsa "Vi Föräldrar" tidningen som kom igår innan jag fortsätter igen! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback