Då var det dags igen ..

2010-08-25 22:29:41 Dagboken
» Kommentarer(4) «


.. För Jörgen att gå tillbaka till jobbet "/ Lika trist varje gång. Och nu dröjer det en vecka tills han är ledig igen. Igår hade vi en jätte mysig dag, och William blev helt feberfri alldeles lagom till sin födelsedag :) Öppnade hans paket på morgonen, sen lekte vi tillsammans hela familjen, mest nöjd var han över sina nya verktyg som han tom sover med. Sen åkte vi iväg till Biltema en sväng för att inhandla stötdämpare till bilen, och handla lite födelsedagsfika :)

Hämtade även upp Williams farmor så hon va här och firade honom lite . Jag grejjade och bakade tårta till våran prins, som han inte åt sådär märkvärdigt mycket av, kunde ju missa att leka med sina leksaker, så nöjd var han allt :) Idag har William varit med sin faster Carina och jag har försökt att plugga lite, men har inte kommit nån direkt vart med det "/ Det bara låser sig för mig, och då är det bättre att lägga ner det och fortsätta när hjärnan är lite mer alert.

Ska försöka få lite mer gjort imorn, så wish me luck :) Imorn ska William iaf få gå till dagis. Kan nog bli kul för han, nu har han ju inte varit där på en vecka. Men så är det ibland när man blir sjuk. Snart dags för mig att krypa i säng känner jag, eller ja mig och mig, jag och min vilda bebis :)

Kommentarer
Postat av: Hannele - Snart 2barnsmamma

Svar:

Ah okej, men tack iaf ^^

2010-08-25 @ 22:57:35
URL: http://mammah.webblogg.se/
Postat av: E

Då är vi två med vilda bebisar i magen, har full action på nätterna och kan knappt sova. :) Skönt att höra att han är bättre nu.

2010-08-26 @ 05:16:37
URL: http://frokenellinor.blogspot.com
Postat av: Amelie

Haha tack Marie. Även om man inte vill bli så där otroligt stor så vill jag ändå att magen ska växa nu. För det är så otroligt tråkigt när det inte syns att man är gravid, utan man ser bara fet ut. Väx mage, Väx! ^^

Jag har föresten hittat presenter till W. Jag trodde det skulle bli skitsvårt men efter en timme kom jag hem ganska nöjd. Hoppas bara att W är lika glad i sakerna som jag är XD Haha det märker vi i morgon, annars får ni byta. :P Puss

2010-08-27 @ 14:53:06
URL: http://elefteria.blogg.se/
Postat av: Anna - Gravid ♥

Låter som en härlig helg! :-)



kramen

2010-08-27 @ 18:16:19
URL: http://annacondas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback