En bra dag ..

2010-08-03 21:00:15 Dagboken
» Kommentarer(2) «


William har vart så snäll idag .. =) Inte trotsat nåt! Dom få dagarna de händer är underbara :)
Igår kväll kom han in o la sig hos mig, vaknade nog av att han kissat väldigt mycket för blöjan var full, så vi bytte den innan vi kröp ner i sängen, så då fick han nana inne hos mig.

Annars idag har vi inte gjort så mycket, tittat på film, lekt med Lego, målat osv :) Och även det har han skött sig oerhört duktigt med, att plocka in efter sig, vanligtvis står jag och tjatar, tjatar och tjatar, men i slutändan så är det ändå jag som sitter och plockar upp allt, men idag har han plockat in efter sig.

Efter middagen idag, gick vi ut en stund och lekte på lekplatsen, sen följde vi med Sara en sväng till hennes syster och William lekte med hennes dotter. Han gillar henne jätte mycket, så det är så roligt :) Sen va det läggdags för herrn, som gick och la sig utan protest, det brukar oftast inte vara några problem att lägga han längre, vilket är superskönt =) Så nu hoppas vi på en godnatt sömn för hans del.

Jag själv sitter och äter lite kvällsmat så magen och bebis är nöjda =) Och idag gör Jörgen sin sista natt och går på sin frivecka, fast han ska jobba i Strömstad fredag & lördag =/ Tråkigt tycker jag, men han ville de så ja..
Nu ska jag kolla om det finns nåt att se på tv .

 

 


Kommentarer
Postat av: Emelie

Kan han lära Engla det där med att städa tro?? :)

2010-08-03 @ 21:21:18
URL: http://empeliel.blogg.se/
Postat av: Martina

skönt att han inte trotsa något idag:)



härliga bilder



hoppas allt är bra!

2010-08-04 @ 14:13:16
URL: http://beautywolf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback