Inception

2010-08-23 06:24:40 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Igår hade vi besök av familjen Dahlberg/Hval :)
Vilket var jätte trevligt, William och Love lekte jätte bra ihop, förutom när William släppte ut Rocky ett par gånger. Love var nämligen ganska så rädd för honom så jag stängde in han i sovrummet, men William gick och släppte ut han hela tiden, för han tyckte ju inte att Rocky skulle ligga där inne ensam ;P

Sen lämnade vi William hos farmor och åkte ner till Göteborg för lite tid på tu man hand :) Vi gick på Bio och såg Inception :) Jag tyckte den var jätte bra, jag gillar såna filmer med lite halvknepiga manus, där man verkligen måste hänga med i filmen för att förstå den, men även dra sina egna slutsatser. Så det var jätte kul :)

Men när vi kom till hem igen så fick vi veta att våran lilla kille hade feber =/ Lagom till födelsedagen! Så han fick lite alvedon igår innan han somnade och inatt har han fått sova inne hos oss. Jag vill gärna ha han inne hos oss när han har feber så jag har en möjlighet att hålla koll på om den stiger eller inte.

Nu sitter jag och äter frukost, och mina pojkar sover fortfarande, om en stund ska jag gå till bussen för att åka till skolan. Första lektionen i kursen i Sjukvård, det ska bli spännande =)

Kommentarer
Postat av: Anna - Gravid ♥

Ja dom som läst böckerna har ju liksom fått lite mera "detaljer" ur historien om man säger!



Ni var också på BIO igår ser jag! :-)



Hoppas dagen din blir bra och att lillkillen kryar på sig! kramen



2010-08-23 @ 13:48:30
URL: http://annacondas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback