Seg dag :/

2010-08-07 23:28:21 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Då var kvällen kommen, kanske snarare natten men..
Vi har inte gjort alls många knop idag här hemma.. Klev upp vid halv 7 imorse, men lyckades få William att ligga en stund i sängen tillsammans med mig, för jag var trött. Haha! :) Sen tittade han på lite barnprogram innan vi åt frukost tillsammans.

Har röjt här hemma, med saker som vi inte behöver ha nere i lägenheten som ska få åka upp på vinden, 3 flyttlådor har det blivit, så dom ska Jörgen så snällt få bära upp imorn när han vaknat till liv. Han åkte till Strömstad igår kväll för jobb, och kommer hem imorn bitti, men då sover han typ halva dagen, så han får ta det när han piggnat till. Vart väldigt tomt utan han hemma, även om jag är van att han jobbar mycket, så har han ju alltid kommit hem efter sitt jobb pass, men inte nu då dom fick hotelrum där =/

Så det ska bli skönt att få hem han imorn :) Längtar efter han! Men inte för att det är slut på jobbandet där, han ska jobba imorn natt igen =/ Men sen är han ledig måndag & tisdag innan han börjar sin vecka på onsdag igen. Men snart drar allvaret igång för min del med, nästa tisdag för att vara helt exakt. Kan ju erkänna att jag inte är supertaggad inför detta, får se hur det ska gå med praktik också för den delen. Tror att det ska vara det denna terminen, men hur dom ställer sig till det när jag bara har ca 10 veckor kvar när skolan börjar vet jag ej. Får ta upp det med min lärare när allt dragit igång, men det löser sig säkert.

Nej nu ska jag alldeles strax krypa ner i sängen och se om man kan få några timmars sömn innan busen vill upp igen.

Puss & Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback