Skit natt..

2010-08-08 23:16:57 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Sovit som en potta skit inatt :/ ..
William kom in till mig vid 12 typ, sen har han farit runt som en virvelvind i sängen.. Trots att vi hade hela dubbelsängen för oss själva. Så vaknade jag vid 3 typ av att det var så äckligt varmt i sovrummet så jag va tvungen att öppna upp för att få in lite luft, och vid halv 6 då kommer Jörgen hem, givetvis vaknar William då :/ Jag kan ju säga att jag var mer död än levande just då. Men bara att pallra sig upp.

Satte oss i soffan och kollade på Bolibompa och fixade lite frukost. Sen har vi bara myst här hemma. När Jörgen vaknat så gick jag över till Sara för en kaffe och lite tjöt, och där var sen hennes kompis med sina barn :) Jätte skoj att träffa dom :) När jag kom hem åkte vi till Maxi en snabbis för att handla lite, så vi kunde göra hamburgare, för det fick den gravida ett sug efter ;P Haha!

Snart är det läggdags för min del, Jörgen ska upp och jobba inatt =/ Men sen är han ledig tills på onsdag =) Skönt! Så lite familjetid får vi tillsammans! :) Nej nu ska jag dricka upp min Oboy och krypa till sängs.

Puss & God Natt !

Kommentarer
Postat av: Nina - Glamourmamman

Nej, man sover inte speciellt gott med en liten vilde i sängen.. Även om det är mysigt också! Jag har dock tur som har en sjusovare till son - sover gärna till 8-9 sådär :-) Hoppas att nästa barn blir likadant, hihi!

2010-08-09 @ 20:58:15
URL: http://glamourmamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback