Tvättdag

2010-08-12 22:14:21 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Idag har vi knappt gjort ett skit .. =/
Gick upp vid 7 imorse, och myste i soffan som vi alltid gör. Var ute och gick morgon promenad med Rocky. Sen tittade vi på Pippi en liten stund innan William försvann in på sitt rum för att leka, och mamma fick absolut inte vara med :/ Hepp. Så jag fick grejja med lite annat, gick och plockade lite här hemma, som man måste göra varje dag när man har en liten kille på snart 3 år som sprider sina saker överallt ;)

Sen åt vi middag som alla andra dagar, idag fick det bli Spagetti & Köttfärsås, och sen va det dags för mig att springa ner i tvättstugan , och jag har precis tagit upp all tvätt. Urk, va tråkigt det är att tvätta. Och nu känner jag egentligen bara för att gå o lägga mig och sova.. Huvudvärken börjar smyga sig på.

Magen är så mätt så den spricker nog snart, gjorde Scones ikväll, och jag åt väl lite för mkt kanske? ;P Men det va sååå gott =D

Kommentarer
Postat av: Pyttianna

Usch, tvätt är verkligen inte roligt speciellt inte om man har massor att tvätta! Hade varit lite roligare om man hade haft en egen maskin!



Ja ha okej, det är alltså det provet.. Men skönt i allafall att det inte visat nåt knas och det är ju bra att de är noggranna och vill ha koll! ;)

Annars är det fint här, lite jobbigt för den lille med magknip ibland bara.

Hur mår ni annars då? känns det tungt med graviditeten nu eller?



Kramar

2010-08-12 @ 22:19:54
URL: http://www.pyttianna.se
Postat av: 19 år och nybliven mamma

Grattis till er gravidtetet vad roligt med ett syskon :) längtar redan efter ett syskon till min lille som bara är 3 månader, men de kommer dröja :)

2010-08-12 @ 23:08:26
URL: http://mittlivv.blogg.se/
Postat av: Sandra Ackefjord ♥

Scones är riktigt gott :D

2010-08-13 @ 00:27:36
URL: http://sandraackefjord.blogg.se/
Postat av: Amelie

Hehe en ganska vanlig dag helt enkelt? :D

2010-08-13 @ 06:39:44
URL: http://elefteria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback