Julen 2010

2010-12-25 10:23:14 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Så var även denna julen gjord :) Julen är jätte mysig, men de är rätt skönt att den är över nu. Vi startade våran julafton med paketöppning. William var helt salig. Av oss fick han; Buzz Lightyear docka, kläder, tofflor, Radiostyrd bil, Polis-set. Har säkert glömt nåt ;P Men det var bara Buzz dockan han ville leka med, och han har inte släppt den än. Linus fick kläder, och en skallra. Inte så jätte lätt att köpa till en 2-månaders bebis, men kläder kan man aldrig få för mycket av :) Och kläder är nåt jag tycker är väldigt roligt att köpa till barnen.

Vi åkte till Vänersborg till barnens ena faster för att lämna av lite julklappar, och sen stannade vi en snabbis på Maxi, för att köpa den julmaten som vi skulle ha med oss. Åkte hem för att byta om, och amma Linus. Sen begav vi oss på julfirande. Det va gott med julmat, och barnen fick jätte fina julklappar :) Men, det var lite jobbigt för Linus. Tror det blev lite för mycket på en gång för honom, alldeles för mycket intryck. För han va ledsen mest hela tiden, och ville bara vara vid mitt bröst, för speciellt hungrig var han inte, bara väldigt snuttig. Och när vi åkte hem så sov han i 3 timmar, och var väldigt nöjd när vi var hemma igen =) Ja, de är ju så.. Alla barn fixar inte mycket folk. William var det inga problem med, men Linus är ju inte William .

Idag är det Juldagen , och Jörgen ska jobba ikväll =/ Trist! Men vi ska nog hitta på nåt att göra. Finns alltid nåt att pilla med när man har 2 barn, och ett hem att sköta. Skulle behöva tvätta lite grann, så kanske ska kolla om det finns nån ledig tvättid i eftermiddag.. :)

 

 

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback