Mitt 2010

2010-12-31 16:24:25 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Januari
Jag började läsa första terminen på Omvårdnadsprogrammet på Distans.
Vi sökte ny lägenhet, och fick besked om att den var våran. En fin trea i Skogshöjden. Var på Bio och kollade på "Remember Me" :) Jag nådde min målvikt, var nere på 57 kg :)

Februari
Jag gjorde min första tatuering, Williams namn på handleden. Åkte ner till Göteborg med Sara & Toni för att fotas på The Studio. Jag och Jörgen började titta på vigselringar och satte ett datum för bröllopet. Men det bästa av allt, vi fick ett plus på graviditets testet. Efter 1,5 års försökande var jag äntligen gravid!


Mars
Var på det första besöket på Mödravården - Hälsosamtalet. Men det hade vi ju vart med om förr, så det var inte så mkt ny info :) Vi blev man & fru <3 . Hade ett väldigt enkelt bröllop, borgligt! Sen lite kalasfika efteråt :) Vi packade även en himla massa inför flytten.. Att packa ner sitt hem i lådor tar sin lilla tid ;)




April
Var på GYN-Akuten för smärtor i magen, det var första gången vi fick se vårat mirakel i vecka 11+0 <3 Men allt var fint med han, hjärtat pickade på så fint. Nu kunde man se att magen började växa :) Jag fyllde 22 år.




Maj
Vi var och besökte Williams nya dagis som han skall börja på. Var även på 2-års kalas för Harry. Och det var 1-års kalas för Nicolina :) Hade slutspurten i skolan, och sen började vi inskolningen för William. Men den gick smidigt. På bara 2 dagar. Sen var vi på det magiska Rutin Ultraljudet :) Då vi fick se vår lilla skrutt igen! Så vacker! <3 BF var nu 1:a November!




Juni
Var i Vänersborg och fotade Angelica inför hennes studentbal, vi var även och firade Angelica & Anna när dom tog studenten. Vi åkte till Liseberg , Date spelade. Och Jörgen deras buss. Så var även halva tiden av graviditeten gjord :) Vi var och hälsade på Jessica och hennes nykomling Edwin . Vi var och beställde barnvagnen - Emmaljunga Citycross med hårdlift till.




Juli
Jag var i Göteborg med Sara & Toni för att kolla på The Twilight Saga - Eclipse! Var hos Barnmorskan och fick lyssna på bebisen hjärta för första gången, 145 slag/min <3 Mätte även magen för första gången - 22 cm! Jag och William åkte till Göteborg, för att gå på Liseberg med min bror!


Augusti
Min älskade pojke fyllde 3 år! :)

Det va ytterligare ett besök hos barnmorskan för att lyssna på bebis! Jag gjorde nåt drastiskt med mitt hår - jag klippte av det!
Fick även åka upp till förlossningen för första gången, efter att ha fått en blödning, men allt var fint med bebis. Och vi fick då veta om det var en lillebror eller lillasyster som bodde i magen :)
Jag började andra terminen på Omvårdnadsutbildningen.
Jag åkte till Ullared och shoppade med Sara, Nina & Emilia =) Fick  köpt en hel del till bebis!
Vi hade både barnkalas & släktkalas för William, och han fick mass fina presenter =)




September
Jag råkade ut för en liiiten olycka, jag bet av min framtand =/ Så fick bli en tur till tandis så han fick limma tillbaka den. Var även till bm och hon skickade en remiss till SMVC för tillväxt ultraljud då magen växt dåligt. Vi hämtade ut den efterlängtade barnvagnen! :) Vi åkte på en dagstur till Danmark :) Var på Tillväxt ul:et, och det visade inte så bra.. Man började misstänka en tillväxthämning på bebisen. Då det var en avvikelse med 32% för den veckan. Vi började köra CTG och regelbundna flödesmätningar för att kolla så allt var bra med liten i magen. Det var val, och vi var och röstade. Vi avslöjade att det var en lillebror som bodde i min mage! Var även och köpte mig en ordentlig vinterjacka =) Mys! I slutet på månaden gjorde vi en ny viktuppskattning, han beräknades nu att väga 1700 gram och en avvikelse med 34% .




Oktober
Nu var det bara 1 månad kvar till BF! :) Det var mycket spring på Antenatal och på SMVC för CTG & Flödesmätningar. Vi var på dop för Williams kusinbarn Nicole. Vi gjorde en ny viktuppskattning, nu visade det på att han beräknades väga ca 1900 gram och numera en avvikelse på 37% . Vi fick ett datum för igångsättning av förlossningen. Den 21:e! =) Nu visste vi när vi skulle få träffa våran lilla pojke!

Men det startade tidigare. För den 20:e Oktober kl 20.14 Föddes våran lilla Linus - 1760 gram & 43 cm! När dom körde ner mig till operation så flyttades Linus till Avd 34 - Neonatal . Och där blev vi liggande i 2 veckor!




November
Vi blev utskrivna från Neonatal. Var på vårat första BVC besök. Vi fick en himla massa snö här, nu snackar vi MASSVIS!! ;P BVC kom på hembesök och Linus fick sitt första bad :) Linus blev en månad och vi var och köpte en ståbräda till William. Köpte en babynest till Linus för att han ska sova bättre på nätterna (det funkade) =) Beställde även en iPhone 4 ! ;D




December
Linus vände sig för första gången från rygg till mage på sin 5 veckors dag . Jag sa hejdå till min blonda kalufs och färgade håret mörk brunt ! Min bror Hasse var här och lämnade julklappar till barnen, samt var ute och åkte pulka med William. Var på akuten och barnmottagningen med Linus, det slutade med att vi blev inlagda på Avd 23 för övervakning av hans andning.

Vi bakade pepparkakshus och William hade Luciafirande på dagis. Linus blev 2 månader! Jag var även på efterkontroll hos min barnmorska och fick mina förlossningsjournaler utskrivna. Sen firade vi julafton med Jörgens släkt men Linus tyckte det var jobbigt.

Idag är det år 2010 sista dag! Vi hoppas på ett bra 2011 <3
GOTT NYTT ÅR!!


 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Martina

mysig års resume:) mycket kul som hänt er.



god fortsättning vännen

kram

2011-01-01 @ 21:53:35
URL: http://beautywolf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback