Torsdag 101230

2010-12-30 11:46:42 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Igår var vi på BVC för 10-veckors kontroll :) Det gick jätte bra! Han vägde 3700 gram & var 53,5 cm . :) Men hon trodde han var lite längre, för det var så svårt att mäta när han var så arg. För dom spänner sig så då, och det är ganska svårt o sträcka ut benen då. Huvudomfånget var på 38 cm, så han växer på bra våran lilla kille! :) Nästa gång vi ska dit så ska han få sin första vaccination :/ Hoppas Jörgen är ledig då och kan följa med, för jag har verkligen ont av det!

När vi kom hem började jag plocka undan julsakerna, så som tomtar och julgranen. Ställde även upp lite lådor på vinden, samt Williams cykel som stått i lägenheten, han kan ju inte cykla nu i snön ändå, så då får den stå där uppe till våren. På kvällen kom Sara hit och gjorde mig sällskap en stund, skönt att slippa sitta ensam :)

William sitter och tittar på TV just nu, och Linus sitter i gungan! Idag kom sista delen till våran Byrå som vi köpte på Ikea för typ 2 veckor sen. Så förhoppningsvis innan Jörgen börjar jobba idag så kanske han hinner bygga ihop den! William fick även en liten present på posten - ett Toy Story bäddset :) Tror han kommer sova gott inatt! Hihih!!

Nej nu har Linus lessnat..


Kommentarer
Postat av: Amelie

Nej det är det inte. ^^ Känns konstigt att han snart kommer liksom. Mjoo... Jag har gått upp 12 kg nu. två och ett halvt sen förra kontrollen för två veckor sedan! :O Så vi kom fram till att det nog är mycket vatten... Men ändå. :P

2010-12-31 @ 10:58:34
URL: http://elefteria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback