Alltid massa krångel .

2010-01-08 10:27:28 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Ja är de inte ena så är de tamejfan de andra ..
Denna gång är det CSN som krånglar, jag ligger efter med 10 p, från förra kursen pga att jag inte hann med en bok recention. Så först måste jag fixa den recentionen och få godkänt, o att han får skicka in de så fort som möjligt, och inte förän dess får jag mina pengar, de känns ju lite sådär eftersom jag måste köpa böcker senast tisdag för pengar jag inte har i dagsläget. Hoppas det löser sig. Dessutom fick jag en räkning från dom igår på 2700 för att dom tycker jag fått för mycket, som dom tyckte ska vara betalt i slutet på Januari, hur dom nu tycker jag ska betala det, när jag inte får några pengar, men jag får väl göra upp en avbetalningsplan.

Hursomhelst idag ska vi ner till Eidar o skriva på kontraktet för den nya lägenheten. Och säga upp våran nuvarande lägenhet. Måste även in på biblioteket o låna den där boken i Engelskan. Så jag får fixat det så fort som möjligt. Har även ett paket att hämta ut, :) Undra va de är för skojjigt =P Hihi .

Sen blir det väl mysa med familjen ikväll . Skönt att få hela helgen tillsammans :)

Kommentarer
Postat av: Anna

Ett tips. Sök pengar för ett helt läsår från CSN, då kollar de inte poängen innan vårterminens start, då slipper man problem med sent inkomna poäng =)

2010-01-16 @ 06:17:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback