Första Skoldagen

2010-01-11 07:42:52 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Morrn !!
Det va längesen man behövde ställa alarmet på klockan.. Men idag fick det göras, och klockan ringde 06.30 så jag kom upp till klockan 7, och då väckte jag William så vi kom upp för lite blöjbyte, och där luktade det inte blomma vill jag lova, huva! Och fixade iordning lite välling till William, medans jag tog mig en kopp te. Halv 9 ska vi möta Amelie och gå tillsammans till dagis o sen gå till skolan . Får se vad det är tänkt att vi ska göra idag.

Vad har vi gjort sen sist då? I lördags var vi hemma hos Sara & Toni på lite pizzakväll, jätte mysigt! Och alltid lika trevligt att umgås med dom :) På kvällen kom Kristina o sov över här, :) Coooosy! Söndagen gick mest åt till slapp och mys, avslutade kvällen med att titta på en Wallander-film! :)

Idag efter skolan ska jag ner till stan , lämna in lappen på komunhuset om den nya dagisplatsen vi sökt, det blev Kritan .. Nu är det bara att vänta o se hur lång tid det tar innan han får en plats. Det är inte så bråttom med det. Måste även ner till Eidar och skriva på kontraktet och säga upp denna lägenheten, jag hann aldrig det i fredags.

Nej nu ska vi strax knalla iväg till dagis och skola!
Ha en fin måndag!!

Kommentarer
Postat av: Noomi&Emilio m. bebis nr.2 i magen

åh tack va snäll du e :)

Får allt hoppas att man ska klara de bra, hehe :)



hur e allt med er då?



kram

2010-01-11 @ 12:02:01
URL: http://familjenvalladares.blogg.se/
Postat av: natalie

Det ska nog inte ta så långt tid med dagisplats, vi ska jue me flytta och eftersom Elias redan går i samma kommun så fick vi skriva i omplacering så då ska han få plats direkt, ska william gå i samma kommun eller?

2010-01-11 @ 14:04:31
URL: http://nataliehall.blogg.se/
Postat av: R e b e c c a

Otroligt söt header :)

2010-01-12 @ 05:57:30
URL: http://saatisfaaction.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback