Fullspäckat .. Som vanligt !

2010-01-29 19:28:00 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Ja fullt upp i vanlig ordning .. Knappt en lugn stund på hela dagen.
Dagen började med att jag gick och lämnade William på dagis, som blev helt hysterisk när jag skulle gå, han sprang efter mig och slängde sig om mina ben, och skrek att jag inte skulle gå :/ Det skär verkligen i mitt mammahjärta. Men fick lugnat ner han lite, så jag kunde lämna han.

Tog en promenix till stan, och fick klippt mig.. Det blev en hel del som åkte, men gud så skönt att få det slitna avklippt. Va lite roligt, för hon frågade om jag hade i extensions för hon tyckte mitt hår var så långt och tjockt. Lite roligt att höra, men nepp inga extensions här inte. Haft det en gång, och aldrig mer. Sen tog jag bussen till Överby och mötte upp Emilia & Emma . Kikade i affärer lite. Köpte en present till Liam, nya vantar till William . Och lite dricka inför morgondagen. :) Imorn ska jag hem till Emma tillsammans med dom andra tjejerna för en trevlig liten tillställning. Det va riktigt längesen nu =) Så det ska bli kul.

Nu ligger William och tittar på Nicke, ska försöka få han och sova.. Håller även på att tvätta med, ska tvätta klädseln till vagnen för imorn kommer dom o hämtar den, kan ju vara kul om den är nytvättad då. Ikväll blir det kika på Let's Dance och mysa. Jörgen jobbar i vanlig ordning och slutar inte förän 23 :/

Kommentarer
Postat av: Marina Bergendahl

vem är det som köpt vagnen? =)

2010-01-29 @ 21:43:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback