Läggdags

2010-01-27 23:15:46 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God Kväll :) 
Dagen idag har bestått av en himla massa plugg, jag hoppas vi slipper få en komplittering denna gången. Hann klart med hela mål 3 inom medicinsk Grundkurs, och de känns super skönt. Känns som att man kommer klara detta ganska så bra :) Iaf så som det känns nu. Åkte från Emilia vid 15-tiden, o sen direkt till dagis för att hämta min skrutt. Men han ville inte följa med hem, han skulle stanna kvar och pussla, sötnosen .. <3

Väl hemma satte jag igång att diska och städa.. Medans William sedan stökade ner, haha ! Men de tillhör ju vanligeheten. Är det inte William så är det Jörgen, mina två skitgrisar! :) Men jag älskar dom så ändå. Läggningen har vart skit jobbig ikväll.. William bara skrek o skrek helt hysterisk o otröstlig efter pappa :/ Det skär i hjärtat på mig när han gråter så, och jag vet att jag inget kan göra. Eftersom pappa är på jobbet och ska jobba hela natten. Det är verkligen skit jobbigt när han är sån. Men vid 22 slocknade han i soffan =( Min lilla fis!

Sen ikväll har jag suttit med en komplettering på Etiken, med hjälp av Amelie, jag fick total hjärnsläpp och visste inte alls vad jag skulle skriva, så tusen tack för all guidning så man kom in i de rätta tänket. Nu har jag precis ringt och sagt gonatt till min stora älskling. Ska alldeles strax krypa ner i min varma säng och sova ett par timmar, imorn är det upp tidigt, ska lämna William vid 8. Och sen har jag en psykologilektion att gå på :)

Imorn eftermiddag ska vi även på kalas för Julia som fyller 7 år! :) Så jag måste ner till stan och hitta en present . Även kolla till Liam som ska ha kalas på söndag. På lördag kommer det en tjej och ska köpa våran Emmaljunga Duo vagn, så då får William lite påfyllning på sitt sparkonto. Det är ju ändå "hans" vagn, såklart att han ska ha dom pengarna. Nej nu avslutar jag med några bilder vi fick från dagis idag, från Williams första termin där.

 

 

 

 

 

Mia: Bakmaskinen är en Kenwood Prosper och är köpt på Elgiganten


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback