Monday, Monday !

2010-01-18 22:48:20 Dagboken
» Kommentarer(5) «


Hallå hejsan, så här mitt i natten =P
I söndags var jag och William på Vårdcentralen, visst va det Kruppen som spökade igen.. Fick utskrivet lite starkare hostmedicin .. "Lepheton Decentol" Jag tycker han blitt lit bättre i hostan, det låter inte som han ska kräkas varje gång han hostar längre. Men de är fortfarande jobbigt för han. Men vi kör på .. =) Men nu har stackarn även fått feber, gav han lite alvedon innan han somnade, så hoppas han ska sova gott. :) Mitt lilla hjärta!

Jag har varit i skolan idag, vi hade en genomgång som va väldigt bra att vara med på, fick en massa info om andning och cirkulation. Väldigt intressant. Jessica & Liam har även varit här i eftermiddag o fikat. Hade lite tårta över sen Jörgens födelsedag =) Fika är aldrig fel vettni ;P

Imorn kommer Amelie och Emilia hit och pluggar, fick lösa de på detta vis när William är sjuk. Egentligen inte den smartaste lösningen eftersom Jörgen behöver sova, eftersom han jobbar natt. Men de får gå, vi behöver få pluggat så de fick bli så ;P Har även tvättstugan imorn förmiddag, så jag får springa där med.. Haha !

Nej nu ska ja stänga ner så man får några timmars sömn inatt =) God natt!

 

Sjuklingen .


Kommentarer
Postat av: natalie

Såå mycket skit det går, elias e me sjuk med förkylning och slemhosta så han nästan spyr, tycker dom alltid e sjuka när dom e på dagis, bättre och ha dom hemma hehe

2010-01-19 @ 11:01:06
URL: http://nataliehall.blogg.se/
Postat av: Emma - Missfallen

Hej kikar in :) Kram

2010-01-19 @ 12:00:56
URL: http://crazygirlinthisworld.blogg.se/
Postat av: mukis mamma till tre

Fick ni till att sova inatt? Hoppas han mår bättre idag. Gör du då?

2010-01-19 @ 13:37:21
URL: http://mukisannica.blogg.se/
Postat av: Crazyangel [mamma till Milton&gravid]

vad jobbigt :/ Vi trodde nämligen oxå at det varfalsk krupp. Men efter att vi krävt en remiss till Barn sa dom att det var förkylningsastma. Så nu har vi en sån där astmainhalatr som han sa ha så fort han visar förylningssymtom. Be dom kolla upp det!

2010-01-19 @ 15:21:24
URL: http://crazyangel.blogg.se/
Postat av: Erica ( Nemi å Felicias mamma)

Hej!

Hoppas hostan försvinner snart! aldrig kul att se dom små ha det jobbigt..:-(

Försökte kika in på din bilddagbok men det kanske bara e något du har för din nära och kära?:-) Kul å kika på korten du lägger ut här men nyfiken som man är e det alltid kul att se mer;-)



ha de!! / Erica

2010-01-19 @ 22:50:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback