Söndag ..

2010-01-03 16:40:05 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Jaha .. Söndag åter igen!
Slut på ledigheten ihop, Jörgen börjar jobba imorn igen =/ Jag och William är lediga en vecka till. Fast iof är det röd dag på onsdag så lite mer ledigt får vi ju ihop! Idag har varit en riktig segdag, precis som alla söndagar är. Man gör inte så himla mycket, utan går mest runt o hänger.

Vi har iaf kommit lite utanför dörren, för lite pulkaåkning, som lillfisen är helt galen i, rocky han är lika galen han, fast i snön då :P Han blir som en valp på nytt. När man ser han i snön är det svårt att tro att han är snart 9,5 år. Men roligt är det :) När vi kom in kändes mina fötter som två isklampar. Så går det när man inte har några riktiga vinterskor, kanske borde införskaffa det ? =P Hihi ..

Igår satt vi o kollade på Harry Potter och den flammande bägaren. Rob Pattinson är ju med i den :) Hihi! I just can't get enough! =) Ni vet väl att det snart bara är 2 månader kvar tills New Moon släpps på DVD?! Jag har givetvis redan bokat ett ex, så det kommer hem i min brevlåda, när filmen släppts :) Det preliminära realese datumet är 21/3 ! Gud va jag ska kolla på den då =)

P&K

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback