Sweet Dreams

2010-01-14 23:07:17 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Mitt i natta :)
Idag har jag haft min allra första psykologi lektion, läraren va en riktig skoj filur, skämtade och hade sig, skit kul , hehe =) Och ämnet var verkligen nåt som intresserar mig, vi kommer ju jobba en hel del med den allmäna psykologin men även en hel del men personlighets störningar och psykiskt beteende. Det ska bli riktigt intressant =)
Efter lunchen gjorde ja reflektionen i Engelska B, det som jag inte hann med förra terminen. Så nu hoppas jag att det ska gå fort så jag kan få mina pengar från CSN. Man kan ju alltid hoppas iaf .

När jag kom hem var det bara att sätta igång med tvätten och lämnade William hos farmor under tiden. För efter 16 kom det en familj och tittade på våran lägenhet. När jag hade fixat klart allt vad tvätt innebar, tog jag mig en promenad hem till farmor för att vara med min gullunge, fikade med lite kladdkaka som jag hade tagit med mig. William har vart så himla lös i magen, det hade tom runnit ner för benen, så hans faster hade fått duscha av honom, allt för att han åt en halv banan igår, förstår inte varför han är så himla känslig mot de, men man lär sig av sina misstag, den saken är ju säker.

Nu ligger jag i sängen och ska strax stänga ner för att sova, mitt nya batteri kom till datorn idag, så nu håller den i lite mer än 10 min, haha! Skönt. Gott att man slapp betala iaf. =) Imorn är de dagisdags igen, jag ska sitta hemma och fila lite på mina uppgifter, även läsa studietekniks boken som jag fick köpt idag.
Bjuder er på lite bilder, då jag fått tummen ur att tömma kameran =P Hihi.

 

 

 

 

Skönt med lite nya frächa gardiner i köket =)


Kommentarer
Postat av: Denise - Ännu en mammablogg

snygga köksgardiner!

2010-01-17 @ 18:49:18
URL: http://knoddis.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback