4 Månader kvar <3

2010-07-01 22:13:01 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Idag är det 4 månader kvar tills lillbebis är beräknad ! :) Tiden går fort! Och vi längtar så efter dig, är så himla nyfiken på vad det är för litet mirakel som växer inuti mig.

Idag tog jag och William bussen till hans farmor för en visit, orkade inte sitta här hemma när det var så fint väder, så han har busat och haft sig, sprungit nakenfis i det fina vädret. För ja, det har varit supervarmt idag. Skönt för han också, för han har väldigt röd i rumpen, var fortfarande jätte röd när vi kom hem, så fick smörja in han innan jag la han. Stackars lilla rompestompen.

Till kvällsmat idag blev det mat från McD , nyttigt och bra ;P Eller inte! Haha.
Läggningen idag gick utöver förväntningar, igår tog det 1,5 timma för att få han att somna i sin säng. Sen vi tog bort nappen så har han krånglat en del med sömnen och velat somna i våran säng, men igår kände jag att jag måste ta tag i de där att få han att somna i egen säng, så ja sagt och gjort. Idag tog det 10 min, han kom upp en gång men då la jag tillbaka han, och sen somnade han . Åh va skönt det var ! =) Ibland får man ta hårt mot hårt. Och det verkar som mammsen vann ;)

Imorn bär det av till Göteborg, jag ska nämligen gå på bio - The Twilight Saga - Eclipse !
Jag har längtat efter den här dagen i typ 7 månader och äntligen är den här! =) Vi blir ett gott gäng som ska åka ner imorn, så det kommer bli supernajs! =D Wiiihii. Åh det kommer bli underbart, så imorn ska William sova hos sin faster. Men det kommer nog bli bra. :)

 

Sitter och väntar på bussen när vi ska åka hem från farmor ! :)


Kommentarer
Postat av: Malin, 22 år Gravid v40

har väl haft någon känning till och från, men inget som gör vråålont

2010-07-02 @ 10:27:20
URL: http://mammaflikkan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback