Ikea

2010-07-23 07:59:19 Dagboken
» Kommentarer(3) «


God Morgon :)
Igår va en härlig dag ihop med min underbara familj, inte varje dag man sitter allihopa och äter frukost tillsammans. Jätte mysigt. Sen slappade vi mest, och vid lunch åkte jag och handlade lite. Samt fick köpt mig lite jordgubbar hem. Från Stora Almås. Som har dom godaste jordgubbarna som finns. =) Mumma!! =D Både jag och William är ju helt galna i dessa gubbar :)

Sen var det bara att dra igång med tvätten igen, men ni tror väl inte att jag hann klart igår heller? Ändå körde jag 4 maskiner med tvätt.. men men, får la ta det sista i eftermiddag kanske om jag orkar. ;P Idag ska jag och Sara åka till Ikea :) Jag ska köpa mig en byrå, och en bokhylla. Sen slinker det säkert ner nåt småplock skulle jag tippa på, det gör det alltid på Ikea, haha ! :)

William får vara hemma och mysa med sin pappa! Men inte han emot. Dom behöver all tid dom kan få tillsammans! Mina fina älsklingar! Nej, nu ska vi äta frukost innan det är dags att bege sig.

Kommentarer
Postat av: Emily ('v')

Hej! Har ni tagit reda på kön, föressten?

Denna gången ska vi låta bli. Kul att ha prövat båda delarna! Men man kommer nog hinna bli nyfiken! Gah! Allra helst om dom frågar på Ul om man vill se. Hehe.

2010-07-23 @ 08:57:38
URL: http://emsiss.blogg.se/
Postat av: Åsa

Man kommer alltid hem med mera än man tänkt sig från ikea, alltid kommer det en massa småsaker i påsen hem, konstigt detdär :P



Ha d bra!



kramar

2010-07-23 @ 09:58:21
URL: http://pyretiminmage.blogg.se/
Postat av: Carro

vilken fin blogg och en super söt son :)

2010-07-24 @ 11:53:17
URL: http://haliesmamma.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback