Konstiga Läkare ..

2010-07-29 23:33:53 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Pratade med en läkare idag från vct om Williams åksjuka, för nåt måste han ju ha för det. Det funkar inte annars. Och han skulle skriva ut Lergigan som är för åksjuka bland annat, så hade min svärmor ringt till Apoteket för att kolla var medicinen skulle gå på, tror ni inte läkaren skrivit ut tabletter då? Varför fattar jag inte när medicinen finns i flytande form? Visst han kan säkert få ner tabletterna på nåt sätt, men flytande är ju tusen gånger lättare.. Blir tokig på dessa läkare! Aldrig kan dom göra nåt rätt..

Annars har vi haft en riktigt trevlig dag, Angelica kom på besök och tjötade och busade med William :) Han va helt extas. Haha! Resulterade i att han somnade tidigt, men nu har han förflyttat sig till pappsens kudde, så han får sova där inatt, jag orkar inte bära in han nu. ;P

Fick lite smått panik innan, fick för mig att jag skulle leta upp skruvarna till spjälsängen, bara för att veta vart dom finns. Och när jag inte hittade dom tänkte jag bara "jahopp, det är kört nu får vi köpa ny spjälsäng" Men, jag hittade dom tillslut, så nu kan jag pusta ut! Nu känner jag däremot att det är dags att krypa ner breve William och sova lite!


Kommentarer
Postat av: Nicole, mamma till Elise

Ja, gud ja. Och som du säger det är inget man kommer glömma! Vist gjorde det ont, men det var ju ändå så underbart och när bebben kom upp på bröstet var ju lyckan total! Jag tänker absolut göra om det, men Elise får bli lite äldre innan det är dags för nästa. :)

2010-07-30 @ 09:27:26
URL: http://nicolerydin.blogg.se/
Postat av: Anna - Gravid ♥

Ja igår kände jag mig fasen duktig och som en riktig hemmafru! haha!



Vilken fin bild på er! :-)



Ha en bra dag! kramen

2010-07-30 @ 09:50:44
URL: http://annacondas.blogg.se/
Postat av: Zara

Rut är 9 månader på Tisdag. Tiden går så fort. Det känns som att man var på förlossningen nyss men nu är man snart där igen iof. ;)



Vi har också börjat fundera på spjälsäng. Det får bli till att köpa en till eftersom Rut fortfarande är "så liten".

2010-07-30 @ 10:02:22
URL: http://zaramellqvist.blogspot.com
Postat av: Nicole, mamma till Elise

Hon blir 5 månader den 10e Augusti. Tiden går fort. Jag har väl sagt att jag vill ha ca 2-3 år mellan barnen. Men det kan bli svårt också eftersom jag gärna vill göra klart en utbildning innan nästa plutt kommer. Hur ska du göra med ditt plugg? Kommer du hinna klart innan bebis kommer eller fortsätter du efter du varit mammaledig?



3 år mellan de blir väl perfa då kan William lära pluttisen alla hyss han kan. ;D

2010-07-30 @ 11:28:01
URL: http://nicolerydin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback