Lite text kanske ..

2010-07-20 23:32:54 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Idag är det sista natten för Jörgen att jobba för den här gången.. Imorn har han frivecka, som vi längtat! :) Ska bli underbart att ha han hemma med oss nu :) Får se om vi hittar på nåt kul denna veckan, eller om vi bara myspyser av varandra =) Inatt fick jag sällskap av William, så han har sovit med mig inatt. *Mysigt* Så fick vi sova ända till 7 innan vi klev upp för lite mys framför Playhouse Disney innan det var dags för frukost .

Framåt eftermiddagen eller ja kanske mer lunch tid kom Angelica och gjorde oss sällskap :) Vi fikade och satt och tjötade en bra stund, supertrevligt! Sen när Jörgen vaknade åt vi lite middag innan han åkte iväg till jobbet. Och sen myste jag och William lite till innan det var läggdags för honom, och han var väldigt medgörlig idag, men å andra sidan var han jätte trött.

Sen har jag suttit o finurlat en massa ikväll. Hur jag ska lösa det med förvaring för lillbebis kläder. För ja, jag vill ha en byrå, då alla våra garderober är fulla. Så funderar jag på att ha en Malm byrå med 6 lådor i hallen, men jag vet inte om det blir för stort med den där, eller hur man ska göra. Jag har absolut ingen aning =/ Jobbigt läge. menmen, det ger sig.. Jag får väl känna på det lite.


Kommentarer
Postat av: Tina

Okej ja jag längtar så skönt att det rullar på! :) hihi. Men för dig har det säkert känts som det gå fort då du redan har sen innan och pyssla med om dagarna. :)

2010-07-21 @ 07:26:18
URL: http://aniit.blogg.se/
Postat av: Sarah

Samma problem hade vi här hemma det blev en stor vit byrå från IKEA med 8 lådor i. Den står i vårat sovrum nu. Kommer inte ihåg vad den hette men den är kanske för stor. Men Ikea har ju många byrås i olika storlekar att välja på.

2010-07-21 @ 07:37:22
Postat av: Martina

skönt att han jobbar sista dagen:)

Hoppas din dag blir riktigt bra:)

2010-07-21 @ 09:06:08
URL: http://beautywolf.blogg.se/
Postat av: Anna-Gravid♥

Ja man måste ju det..Humöret har då iaf varit och är betydligt bättre idag! :-)



Vi köpte två malmbyråer (3 lådor i varje) till bebisens kläder. Dom rymmer mycket! :-)



kram

2010-07-21 @ 22:08:32
URL: http://annacondas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback