Strandgatan

2010-07-07 23:40:47 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Dagen har flytit på helt ok idag.
Förmiddagen spenderade vi hemma slappandes i soffan jag och min lillkille, myste och tittade på Barnprogram. Han är allt snäll mot mig på morgonen, som är väldigt morgonseg nu det senaste ;P hehe. Men sen åkte vi ner till stan och träffade Jessica, Liam & Edwin. Gick och kikade lite i stan då det var marknad. Men det var inget att ha som vanligt, men skönt att komma hemifrån lite. Sen blev det en tur till farmor innan Jörgen kom och hämtade oss.

Åkte ut till Ica Maxi och hämtade ut en paket som kommit från Ellos.
I där låg ett startpaket till bebis som jag betsällt, (3 bodysar, 2 byxor, mössa, tossor och en snutte) Köpte det när jag väntade William också. Men nu var det ju lite annat mönster också! :) Och William älskar ju sin snutte än. Så ja jag gillar deras startpaket =)

Kvällen har spenderats tillsammans med goda vänner med en fika nere på Strandgatan, skönt att få koppla av lite ibland. Plus att far och son har fått lite ensamtid tillsammans. =) Imorn bär det av till Barnmorskan. Ska bli kul, jag tror vi ska få lyssna på lillbebis hjärta, jag hoppas det iaf. ! :)

Nej nu är det nanatajm så jag orkar upp imorn =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback