BM Besök

2010-06-07 23:23:32 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Idag har William varit på dagis 8.30-13.30 . Han går 15 timmar i veckan nu under sommaren. Något som jag kommit överens med rektorn om, dom tyckte det var bra om William gick så för att han inte skulle komma bort från det så. För först var ju tanken att han skulle gå hemma med mig hela sommaren, men det va ju innan vi bytte dagis. Och då var ju tanken att vi skulle skolat in han i Augusti, men nu gick ju inte det, så då löste vi det på detta sättet. och det funkar bra för oss =) Och dessutom tycker William det är kul att komma iväg och leka lite, och inte bara dra med morsan hela dagarna ;P Haha .

Idag efter dagis åkte jag och William till Barnmorsan, men inget långvarigt besök, jag skulle bara lämna ett rör blod. Och det gick bra tack o lov, William låg o sov i vagnen under tiden, så det underlättade ju lite, :) Sen åkte vi hem igen och lagade middag, Pommes med kryddstarka korvar, sallad med pesto och en klick Beasås till dt :) Smasken! Sen har jag och William bara degat i soffan, Jörgen jobbar ju som vanligt :/ Men nu är det inte långt kvar tills han är ledig en vecka, och då ska vi myyysa! =) Åker bland annat till Liseberg på fredagen, hela familjen! Jörgen ska visserligen köra Date, men vi åker gärna med o åker lite karuseller och lyssnar på dom :)

Imorn kommer min storebror och Williams morbror hit och hälsar på :) Han ska spana in våran nya men "stökiga" lägenhet. Är väl inte så stökigt egentligen kanske, men jag stör mig. Så jag får ta mig ett ryck imorn förmiddag. Innan han dyker upp, Haha! Tror dock inte han bryr sig så mycket men, jag gör det ! :)

Kommentarer
Postat av: Amelie

JA men det är klart att William tycker om att gå på dagis. Och man har rätt till 15h/v och det tycker jag absolut man ska utnyttja! Inte för att jag tycker att det är jättejobbigt att ha Hugo hemma, utan för att barnen behöver få leka med andra barn och den stimulansen och det socialabeteendet som Dagis lär ut.



Men visst är det jobbigt med lägenheterna! Jag är som du, om det kommer någon vill jag att det ska vara snyggt! men det är sällan det. Och egentligen är det ju inte så många som faktiskt bryr sig. Men man gör alltid det med sin egen lägenhet ;)

2010-06-08 @ 10:40:05
URL: http://elefteria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback