Frisörbesök & Klo klippning

2010-06-16 08:55:22 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Igår var William på dagis i några timmar och busade men sina kompisar. Under tiden var jag och Jörgen på Överby en sväng och lämnade tillbaka ett par byxor, och hämtade ut 2 filmer som jag beställt till William . - Lazy Town - . Efter att vi hämtat han på dagis så åkte vi ner till stan för att Jörgen skulle klippa sig, och då passade vi på att klippa William också, han va ju änna långhårig, så att få bort det inför sommaren måste varit skönt för han. Men han var lite besvärad efteråt, då han smågrina lite att han ville ha tillbaka sitt hår. Lätt och fixa liksom? Haha .

Var ute sen på eftermiddagen så William fick cykla lite, men nja det går sådär.. Men öva, öva, öva.. Annars lär man sig aldrig. Men vi ska nog köpa en såndär stång man sätter på cykeln tills han har lärt sig att trampa riktigt, men det är ju inte så lätt. På kvällen åkte jag iväg med Sara & Emilia till Strandgatan för en kvällsfika. Mysigt ! Och sen blev det bums i säng, jag va en aning trött om man säger så ;P Haha .

Idag vaknade William vid 8 :) 2 timmar senare än vanligt! *De tackar vi för*
Planerna idag är att åka ner till Fidos och klippa Rockys klor, dom är lite för långa så jag tycker så synd om stackarn så det måste vi ta tag i  nu. Och jag kan inte klippa hans klor, för mig hugger han =/ Och Jörgen vill inte för han är rädd att klippa för långt. Så då är det bra att det finns nån annan som är duktig på att göra det, annars brukar vi alltid ta det när vi är hos veterinären, men dit har vi inte planerat att åka till på länge, helst ! =) Haha.



Kommentarer
Postat av: Emma Evelinah

Nämen ingen bild på den lille nyklippte sötisen.?

2010-06-16 @ 10:09:49
URL: http://emmaevelinah.blogg.se/
Postat av: Emma Evelinah

Hihi. Jaaa jag vill oxå att sommaren ska gå fort såå det kommer massa nya bäbisar i oktober/november. <3

2010-06-16 @ 10:11:24
URL: http://emmaevelinah.blogg.se/
Postat av: Martina

låter som en härlig dag:)



Händer resten av veckan?



hare gott

2010-06-16 @ 22:02:27
URL: http://beautywolf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback