Helgen

2010-06-13 22:33:57 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Kan ju börja med att summera fredagen som var en minst sagt händelserik dag för våran lilla kille :) Vi åkte Date's buss ner till Göteborg och William fick vara med sin favoritkusin Angelica, han är sååå förälskad i henne så ni anar inte, han släppte inte henne en sekund. Så där hade vi våran barnvakt, Haha !! =) William åkte massa karuseller, och var allmänt nöjd, och vi andra spelade bort på tok för mycket pengar ;P Men så kan det vara ibland, hahah ! Jag vann iaf stjärnvint på Dumle, och en massa andra småvinster på typ varenda ställe, så jag hade tur för en gångs skull ! Vid 19 skulle Date börja spela, och William dansade. Han tyckte det var superkul! Sen däckade han så gott så, så jag o William gick o la oss i Datebussen där han sen sov tills vi var tillbaka i Trollhättan igen =)

Lördagen var lugn.. Både jag och Jörgen var trötta som fan =/ Så vi typ sov i omgångar. Sen jobbade han på natten i Strömstad. Så vi har väl inte setts så mycket sen i Fredags. Idag är han iväg och kör Date igen, fast bara till Alingsås, så han kommer ju hem ikväll. Ingen aning om när dock. Idag har vi inte gjort så mycket. Jag har grejjat hemma, gjort om lite i köket, och flyttat om lite i sovrummet. Flyttat om så vi ska få plats med spjälsängen sen när det är dags. Jag vill ha saker gjorda i god tid innan.. Även om man inte tar fram sängen förän det typ är dags, men ja.. Planeringen ska ju finnas där ;P Sån är jag!

Gick en liten promenad innan läggdags för William, det var skönt att komma ut i den friska luften. Imorn eftermiddag ska vi hem till Emma & Melvin och lämna paket till han, Han hade ju kalas i lördags men tyvärr kunde ju vi inte komma då =/ Så vi åker dit imorn istället =) Får hoppas han blir glader =) Annars blir det nog lite mys här hemma, för dagis är stängt imorn, så William blir hemma =)

Några bilder kan jag tyvärr inte bjuda på för Jörgen har med sig kameran =/

Kommentarer
Postat av: Familjen Korb ♡ Blivande tvåbarnsmamma

Hur är dom nu? Bättre? fortfarande rosa?

Kra

2010-06-14 @ 07:55:28
URL: http://salkert.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback