Onsdag 9/6

2010-06-09 22:21:49 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Hallååå =)
Igår fick vi finfrämmat, det var nämligen så att min storebror kom på besök för att leka med sin systerson! Det första William sa till honom var "Har du nån present till mig" Haha! Han har fina tankar om sin morbror som tror att han bara kommer för att ge han presenter, funkar inte riktigt så. Men dom hade kul ändå, var ute på lekplatsen och lekte. Blåste såpbubblor och sparkade boll. Sen åkte vi till Överby en sväng för att ta en fika! Det va hursomhelst jätte kul att ha han här :) Det tyckte William också =)

Idag då? William har varit på dagis i förmiddags. Och jag har rensat ur lite trasiga leksaker och slängt dom. Finns ingen mening att dom ska ligga där och skräpa. Han har ju leksaker så det räcker och blir över. Jag bara längtar tills vi ska tapetsera om, jag vill nuuuu ! Så man kan få ett fint rum, men när det blir av det vet man ju aldrig. Jörgen måste ju känna för det, innan han får motivationen och det kan ju dröja :/ *Suck*

Sen har jag och Sara varit på Överby en sväng. Jag köpte dock inget, sparar mig till Ullared på måndag ! =D Hihi! Då ska jag inhandla lite prylar till bebis, inget märkvärdigt men lite till spjälsängen som vi inte har. Sen har vi faktiskt allt =) Eller ja inte vagn då, men den ska jag beställa i Augusti. Så det blir nog bra .


Kommentarer
Postat av: Angelica

Vad skall du ha för vagn då? =)

2010-06-10 @ 10:35:33
URL: http://muchlov.blogg.se/
Postat av: Tina

Ja det förstår jag. :) Om du inte gått upp så mkt hittills så gör du nog inte de :)

2010-06-10 @ 13:46:35
URL: http://aniit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback