Överby

2010-06-18 10:04:09 Dagboken
» Kommentarer(5) «


Igår hade jag en riktigt dålig dag =/ Kräktes ju såklart igen.. Hallå?! Är det inte meningen att man ska syssla med det i början av en graviditet inte när man gått halva tiden, men jag är väl inte som alla andra uppenbarligen.. Det värsta är ju att det kommer helt utan förvarning, som igår stog och skulle göra en smörgås till William, när jag känner att allt bara kommer upp, så det var bara att springa till toaletten och släppa allt. Sen var jag helt slut, och stackars lilla William fick stå ut med en tråkig mamma som bara låg på soffan hela dagen =/

När Jörgen kom upp lagade han lite mat till oss, så vi fick nåt i magen. Och sen gick jag och busen ut för att gå en promenad och gick vägen förbi kiosken och köpte oss varsin glass. På kvällen kom Emma & Emilia förbi en stund och tjötade lite. =) Mycket trevligt. Sen stupade jag i säng. Svintrött.

Imorse klev vi upp vid 06 *gäsp* Men ska snart bege oss till Överby för lite shopping, William behöver nya sandaler och jag ska nog kolla efter ett par skor till mig med. Vi får se vad vi hittar för kul =)
Nu måste jag göra mig iordning lite !

Kommentarer
Postat av: Sandra

Jag spydde i mitten av min graviditet också. Men det går ju förhoppningsvis över för dig snart!

2010-06-18 @ 10:24:03
URL: http://billyrock.blogg.se/
Postat av: Sarah

Usch inge roligt att spy =/



Det är då inte lätt att vara gravid den här gången när man har en buse att roa på dagarna. Ibland vill man bara gå i ide tills bebis är redo att komma ut känner jag.

2010-06-18 @ 11:29:18
URL: http://sarahsbaby.blogg.se/
Postat av: Tova

Usch vad jobbigt :( jag hade ju turen att aldrig må illa, men det verkar ju tyvärr vara jättevanligt. Min gravida kompis som ska föda i september mår också sjukt illa just nu, kanske är det för att det börjar bli "trångt" i magen eller nåt nu...

Hoppas din fredag bli bra iaf!

kramar

2010-06-18 @ 11:43:31
URL: http://trasslet.se
Postat av: Anonym

Tyvärr ganska vabligt att har man mått illa i början så släpper det i mitten men sedan kommer tillbaka..

2010-06-18 @ 19:41:55
Postat av: Tova

Hihi ja men precis så är det för min kompis också, hon kan typ gå ut i hissen från sin lägenhet och helt plötsligt spy ner hela trapphuset... ingen förvarning liksom... tycker så synd om henne, man blir ju lite handikappad!

2010-06-19 @ 10:19:37
URL: http://trasslet.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback