Besökt det nya dagiset

2010-05-10 13:43:57 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Idag har vi varit på besök på Williams nya dagis, och träffat personalen och även barnen som går där :) William var inte blyg för fem öre, vilket jag tycker är super skönt! När vi kom in på hans avdelning så tog han alla fröknar i hand och berättade att han hette William och att han skulle börja där :) Sötnos! Sen gick vi ut en sväng, och han fick leka lite på gården. Han åkte bil, lekte i sandlådan och åkte rutchkana, han stortrivdes. Så det kommer nog inte bli några problem med övergången där tror jag inte. Värre var det när vi skulle gå därifrån, han blev totalt vansinnig, skulle inte gå hem.. Han skulle stanna där och leka. Bara positiva tecken! :)

Men inskolningen börjar om 2 veckor. Inte så långt kvar! =)
När vi kom hem tog vi en tur till skogen med Rocky, och borstade han, det va nog en halvhund pälsen åkte av på. Jag fattar inte hur han kan ha så mycket päls som han har. Ändå tappar han sjukt mycket hemma, jag dammsuger som en dåre varenda dag! men men, that's life!

Idag ska Jörgen jobba igen :/ Så vi blir ensamma ikväll.. Men ska bli skönt på onsdag när han går av! :) Då får vi mysa massor istället. Nej nu ska jag grejja lite !

Kommentarer
Postat av: sofia

vad skönt att han är så mottaglig för ett byte, alltid skönt med barn som är frammåt!!!!!

2010-05-10 @ 21:42:38
URL: http://zerphina.blogg.se/
Postat av: Tammy

Nää det är bara 3 månader nu!! :) När är det för dig då?

2010-05-10 @ 21:44:09
URL: http://bemybee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback