Inskolning Dag 2

2010-05-25 22:02:02 Dagboken
» Kommentarer(6) «


Idag var vi på dagis mellan 9-11. När vi kom så sprang William in för att leka med dom andra barnen. Jag va luft där typ, sen va det dags för samling, dom berättade en saga och en viss liten herre hade väldigt svårt för att sitta till, och sen åt dom frukt, sen va det dags för utelek i regnet. Vilket min pojk gillade, att få springa i regnet och hoppa i vattenpölarna. Och även där brydde han sig inte om mig för fem öre. Så jag fick gå in en stund och sätta mig i personalrummet, det enda William sa va att han inte ville följa med, han ville vara ute och leka. Så ja summan av det hela är ju att det gått jätte bra. Imorn ska han vara där mellan 9-12 och tanken är att jag ska gå hem emellan.

Sen har vi mest slappat här hemma, lagat lite mat och ja det gamla vanliga.. Inatt gör Jörgen sin sista natt för den här arbetsveckan, ska bli skönt att få lite avlastning med allt här hemma. + att få lite sällskap så man slipper känna sig så himla ensam. Det brast riktigt för mig igår, usch ja va en hemsk människa mot Jörgen. Skällde på han som fan, och sen satt jag i soffan och storlipa för att jag hade varit så elak, och då kommer William fram till mig "Mamma mår du bra, varför är du ledsen mamma? Ska jag pussa bort det onda" Aaaaw!

Ja ni ska veta att det är tamejfan inte alltid lätt att vara gravid. Men vem har påstått det? Men jag kan inte minnas att jag var sån här när jag väntade William.. Längtar så tills Ultraljudet nu, men inte många dagar kvar! :)

P&K


Kommentarer
Postat av: Linnéa

Vilken fin blogg! Gjort designen själv?

2010-05-25 @ 22:43:38
URL: http://astridlindgrenstjarnor.blogg.se/
Postat av: c a s p e l i h n a

Vad skönt att det verkar gå så bra med inskolningen!! =)

Hoppas det går lika bra idag då, så att du kan gå hem emellan.. =)

2010-05-26 @ 07:56:26
URL: http://caspelihna.blogg.se/
Postat av: Martina

skönt att de gått bra även denna dag:) alla barn älska ju att hoppa i vattenpölar hihi:)



sv: här i Uppsala får inte syskon förlja med och titta på rul vet inte om de kan ha att göra med om de inte skulle se bra ut.



ska ni ha mer eran?



kram

2010-05-26 @ 15:28:20
URL: http://beautywolf.blogg.se/
Postat av: Tina

Inte lätt med alla gravidhormoner nej. Jag har allt fått uppleva dom jag med. Helt plötsligt brister man ut i gråt utan anledning. Haha ja i efterhand kan jag skratta åt det iaf. Och vad roligt att du ska få se bebis imorgon! :)

2010-05-26 @ 23:11:14
URL: http://aniit.blogg.se/
Postat av: nalle333

Lycka till på UL idag :)

Blir spännande o höra om du flyttas fram/bak i graviditeten ytterligare (om minnet inte sviker mig har du blivit flyttad 2 gånger va?)

Kramiz

2010-05-27 @ 07:16:38
URL: http://www.metrobloggen.se/nalle333
Postat av: Martina

idag smäller de för oss då;P lycka till:D

2010-05-27 @ 10:07:57
URL: http://beautywolf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback