Besök

2010-11-05 00:06:32 Dagboken
» Kommentarer(6) «


Dagarna bara flyger iväg, jag har inte längre koll på vilken dag det är ens..
Men det kanske är så det ska vara när man är nybliven 2-barnsförälder? Vad vet jag! Idag har vi haft en lugn och stillsam dag. Förmiddagen spenderade vi hemma, Jörgen gick upp med William så jag kunde sova lite, eftersom jag är uppe var tredje timma med Linus på nätterna, han ska ju äta då. Och ibland vill han inte riktigt somna om.. Men han ligger gärna och myser på mitt bröst då :)

Sen klädde jag på barnen och gick ut en sväng, Linus somnade så gott i vagnen så vi gick till lekplatsen, så William fick leka lite. Sen tog vi en promenad till kiosken och köpte en klubba till William :) Var riktigt skönt ute idag, kallt men väldigt friskt :) Sen åkte Jörgen iväg och jobbade =/ Så ikväll har jag vart ensam med barnen, men det har gått väldigt bra :)

William somnade redan vid 18 idag, så inget mys med honom direkt. Han måste vart väldigt trött. Och sen kom Therese & Sara på kaffe, så det har blivit ett par koppar ^^ hehe! Trevligt med lite sällskap när man annars sitter ensam. Linus sover igen efter lite mat, och jag sitter här och kikar på TV, är inte så värst trött.. Undra vad det kan bero på? Inte kaffet iaf ;P Får väl se hur det ska bli med min sömn inatt, annars får jag nog inta lite mer kaffe imorn, när jag kommer vara halvdö.. men men! ^^

 

 


Kommentarer
Postat av: Noomi & Emilio

Visst är det mysigt o vara 2-barnsmamma? :)



drick inte kaffe för sent på kvällen bara, jag gjorde de med Celine 1 gång, o de var sista ggn, haha.. Hon var hur pigg som helst o somnade inte förens vi 01, vanligen runt 23. hhaha!



hur tar William att ha fått syskon då?



Kramar

2010-11-05 @ 09:07:21
URL: http://familjenvalladares.blogg.se/
Postat av: Emelie, Mamma till David

Skönt att allt gick bra :D Såg att han var väldigt liten. Varför var han det? Med tanke på att William var ganska stor?

Kramar

2010-11-05 @ 10:15:53
URL: http://enmammaskarlek.blogg.se/
Postat av: Emelie, Mamma till David

Okej :) Blev du igångsatt?

2010-11-05 @ 15:15:53
URL: http://enmammaskarlek.blogg.se/
Postat av: Jelica

Jag kan fortfarande glöma bort vilken dag det är. Tror man blir lite lätt förvirrad av att va småbarnsförälder och nu när jag börjat att jobba igen är det inte lättare ;)

2010-11-05 @ 18:34:38
URL: http://ietthusiskogen.blogg.se/
Postat av: Tina F

mattis blir 7 veckor på söndag :)

tiden går så fort. :)

2010-11-06 @ 19:43:16
URL: http://tiinaforsberg.blogg.se/
Postat av: freja

men lilla söta! var han bara 12 dagar tidig? då är man ju inte ens prematur? men han ser verkligen ut som en prematur.. min systers dotter föddes i v28 och såg ut så där.. vega och engla hade oxå lite prematur-utseende (födda i v36)



men va liten han var! gubben! marley vägde 3,2kg! men föddes iof 4 dagar efter bf.

2010-11-11 @ 14:35:21
URL: http://stocktownstories.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback